Otopark projesi ölü mü doğacak?

GÜNDEM 03.12.2017 - 14:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2271+ kez okundu.
 

Otopark projesi ölü mü doğacak?

    Seyhan Belediyesi tarafından Saydam caddesinde çok katlı ve asansörlü  otopark yaptırılıyor.     HANGİ ŞARTLARDA KİME VERİLDİ? Seyhan Belediyesi’nin bu otoparkı hangi şartlarda, kaç liraya mal ettiği ve  işin kime verildiği bilinmiyor. Daha önce Büyükşehir ve Seyhan İlçe Belediyesi D-400 karayolu üzerindeki Gizerler İş Merkezi arkasına çok katlı bir otopark yaptırılmış fakat proje amacına ulaşmamıştı.  ÖNCEKİ OTOPARK GİBİ OLMASIN  Büyük kasalı araçların giremediği otoparkın, sağı, solu, önünü ve arkasına araçlar park ederken, bu otopark uzun süre boş kaldı. Seyhan Belediyesi şimdi Saydam caddesine bir otopark yaptırıyor ama bu otoparkın yapımında önceki otoparktaki gibi hata yapılırsa yeni proje de ölü doğmuş olacak.  ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, özellikle çöplerin yeraltına alınması gibi önemli bir projeyi bile eline yüzüne bulaştırdı. Yeraltına alınan konteynerler, kanalizasyon altyapısı bağlanmadığı için mahallelerde vatandaşlar kötü koku ve pislikten isyan etmiş, bazı konteynerlere çöp dökümü yasaklanmıştı.  AÇIKLAMA BEKLENİYOR Bir vatandaş ise kapağı açık bırakılan konteynerin içine düşmüş ve vatandaşlar tarafından kurtarılmıştı. Karalar ise “O düşen kişi madde bağımlısı” diye açıklama yaparak kendini savunmuştu. Şimdi çok katlı bir otopark yaptırılıyor. Bu otoparkın maliyeti ile hangi şartlarda yapımının kime verildiğinin açıklanması bekleniyor.

 
 
Seyhan Belediyesi tarafından Saydam caddesinde çok katlı ve asansörlü  otopark yaptırılıyor.  
 
HANGİ ŞARTLARDA KİME VERİLDİ?
Seyhan Belediyesi’nin bu otoparkı hangi şartlarda, kaç liraya mal ettiği ve  işin kime verildiği bilinmiyor. Daha önce Büyükşehir ve Seyhan İlçe Belediyesi D-400 karayolu üzerindeki Gizerler İş Merkezi arkasına çok katlı bir otopark yaptırılmış fakat proje amacına ulaşmamıştı. 
ÖNCEKİ OTOPARK GİBİ OLMASIN 
Büyük kasalı araçların giremediği otoparkın, sağı, solu, önünü ve arkasına araçlar park ederken, bu otopark uzun süre boş kaldı. Seyhan Belediyesi şimdi Saydam caddesine bir otopark yaptırıyor ama bu otoparkın yapımında önceki otoparktaki gibi hata yapılırsa yeni proje de ölü doğmuş olacak. 
ELİNE YÜZÜNE BULAŞTIRDI
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, özellikle çöplerin yeraltına alınması gibi önemli bir projeyi bile eline yüzüne bulaştırdı. Yeraltına alınan konteynerler, kanalizasyon altyapısı bağlanmadığı için mahallelerde vatandaşlar kötü koku ve pislikten isyan etmiş, bazı konteynerlere çöp dökümü yasaklanmıştı. 
AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Bir vatandaş ise kapağı açık bırakılan konteynerin içine düşmüş ve vatandaşlar tarafından kurtarılmıştı. Karalar ise “O düşen kişi madde bağımlısı” diye açıklama yaparak kendini savunmuştu. Şimdi çok katlı bir otopark yaptırılıyor. Bu otoparkın maliyeti ile hangi şartlarda yapımının kime verildiğinin açıklanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.