OTOPARK VE ALTYAPI SORUNU İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GELDİ

GÜNDEM 20.02.2019 - 18:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2799+ kez okundu.
 

OTOPARK VE ALTYAPI SORUNU İÇİNDEN ÇIKILMAZ HALE GELDİ

  REŞATBEY, BU DURUMA NE DER!     Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde yapımı devam eden yüksek binalar, şehrin en eski mahallelerinden olan Reşatbey’in silüetini bozarken, otopark ve  altyapı sorunlarını da adeta içinden çıkılmaz hale getiriyor. 4-5 KATLI BİNALAR 15 KAT OLUYOR! Adana Tabip Odası’nın daha önce 4 katlı binası yıkılarak yerine inşa edilen bina, yanındaki binaların aksine tam 15 kat olarak inşa edildi. Adana’nın kendine has özellikleriyle genellikle 4-5 katlı binaların çoğunlukta olduğu Reşatbey’de yerinde dönüşüm adı altında yapılan yenilemeler, bu mahallede hane sayısını artırırken otopark ve altyapı sorunları da adeta zirveye taşıyor.  NEFES ALACAK ALAN KALMADI İnşaat sektörünü canlandırmak için atılan adımlardan biri olan ‘yerinde dönüşüm’ için müteahhitlerin şehir merkezine yakın, önceden portakal bahçeli evleriyle ünlü Reşatbey mahallesini tercih etmesi, birçok daire sahibinin güneşini kapatıyor, nefes alacak alan bırakmıyor.

 

REŞATBEY, BU DURUMA NE DER!

 

 

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde yapımı devam eden yüksek binalar, şehrin en eski mahallelerinden olan Reşatbey’in silüetini bozarken, otopark ve  altyapı sorunlarını da adeta içinden çıkılmaz hale getiriyor.

4-5 KATLI BİNALAR 15 KAT OLUYOR!

Adana Tabip Odası’nın daha önce 4 katlı binası yıkılarak yerine inşa edilen bina, yanındaki binaların aksine tam 15 kat olarak inşa edildi. Adana’nın kendine has özellikleriyle genellikle 4-5 katlı binaların çoğunlukta olduğu Reşatbey’de yerinde dönüşüm adı altında yapılan yenilemeler, bu mahallede hane sayısını artırırken otopark ve altyapı sorunları da adeta zirveye taşıyor. 

NEFES ALACAK ALAN KALMADI

İnşaat sektörünü canlandırmak için atılan adımlardan biri olan ‘yerinde dönüşüm’ için müteahhitlerin şehir merkezine yakın, önceden portakal bahçeli evleriyle ünlü Reşatbey mahallesini tercih etmesi, birçok daire sahibinin güneşini kapatıyor, nefes alacak alan bırakmıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.