OYUN KONSOLU PATLADI!

GÜNDEM 02.05.2021 - 16:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1537+ kez okundu.
 

OYUN KONSOLU PATLADI!

  Pandemiden kaynaklı sokağa çıkma kısıtlamaları oyun konsolu kiralama sektörüne can kattı.  FİYATLAR İKİ KATINA ÇIKTI  Adana’da 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı haftalık ücreti 100 lira olan oyun konsolları 200 liraya fırladı. “Siz evde kalın biz eğlencenizi ayağınıza getirelim” sloganı ile adrese oyun konsolu gönderen kişi ve firmalar, yeni kısıtlamanın talebin artmasına büyük katkısı olduğunu söyledi.  HAFTALIK TALEP DE ARTTI  Büyükşehirlerde evde vakit geçirmek zorunda kalanlar, arkadaşlarıyla oyun oynayarak, pandemi stresinden kurtulmak istiyor. İstanbul’da oyun konsolu kiralama fiyatları ilçelere göre değişiklik gösterirken günlük ücret 130-150 lira arasında, 6 günlük ücret ise 300 liraya kadar çıkabiliyor.  İSTEYENE EKRAN BİLE KİRALIYORLAR  Adana’da talebin aşırı arttığı söyleyen konsol kiralama işi yapanlar, normal zamanlarda günlük verilen cihaza, haftalık talebin arttığını söyledi. Şehirde, haftalık 100 liraya verilen oyun konsolları, 200 liradan aşağı kiralanamıyor. İsteyene, 50 ile 100 lira arasında fiyatla ekran da geçici verilebiliyor.

 

Pandemiden kaynaklı sokağa çıkma kısıtlamaları oyun konsolu kiralama sektörüne can kattı. 

FİYATLAR İKİ KATINA ÇIKTI 
Adana’da 17 günlük sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı haftalık ücreti 100 lira olan oyun konsolları 200 liraya fırladı. “Siz evde kalın biz eğlencenizi ayağınıza getirelim” sloganı ile adrese oyun konsolu gönderen kişi ve firmalar, yeni kısıtlamanın talebin artmasına büyük katkısı olduğunu söyledi. 

HAFTALIK TALEP DE ARTTI 
Büyükşehirlerde evde vakit geçirmek zorunda kalanlar, arkadaşlarıyla oyun oynayarak, pandemi stresinden kurtulmak istiyor. İstanbul’da oyun konsolu kiralama fiyatları ilçelere göre değişiklik gösterirken günlük ücret 130-150 lira arasında, 6 günlük ücret ise 300 liraya kadar çıkabiliyor. 

İSTEYENE EKRAN BİLE KİRALIYORLAR 
Adana’da talebin aşırı arttığı söyleyen konsol kiralama işi yapanlar, normal zamanlarda günlük verilen cihaza, haftalık talebin arttığını söyledi. Şehirde, haftalık 100 liraya verilen oyun konsolları, 200 liradan aşağı kiralanamıyor. İsteyene, 50 ile 100 lira arasında fiyatla ekran da geçici verilebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.