OYUNLAR İZLEYİCİ REKORU KIRIYOR

25.12.2017 - 13:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1921+ kez okundu.
 

OYUNLAR İZLEYİCİ REKORU KIRIYOR

  Çukurova Belediyesi tiyatro kursiyerleri tarafından sahneye koyulan ‘Kayıp Kıta Mu’ adlı oyun Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Ücretsiz olarak 15 günde bir pazar günleri saat 14.00’te Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak oyunu çocuklar beğeni ile izledi. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunlarımıza Çukurova halkımız yoğun ilgi gösteriyor, oyunlarımız izleyici rekoru kırıyor. Tiyatro kursiyerlerimizin böyle başarılı çalışmalara imza atması da bizi ayrıca mutlu ediyor. Daha nice oyunlarda buluşmak üzere” dedi. ÇOCUK OYUNU SEYİRCİYLE BULUŞTU Çukurova Belediyesi Tiyatrosu sezona eğlenceli oyunlarla devam ediyor. ‘Kayıp Kıta Mu’ adlı oyun geçtiğimiz hafta sonu  Çukurova Belediyesi tiyatro kursiyerleri tarafından Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yazan ve Yöneten Dilek Kont’un olduğu oyun izleyicilerden büyük ilgi gördü. Orhan Kemal Kültür Merkezi’ni dolduran çocuklar oyunu beğeni ile izledi. Bir çocuk ile babasının okyanusta ‘Kayıp Kıta Mu’ adasında geçen maceralarını anlatan oyun 7-13 yaş arası çocuklar tarafından sahneleniyor. Çukurova Belediyesi’nden sertifikalarını almış tiyatro kursiyerleri tarafından sahneye koyulan oyun, ücretsiz olarak 15 günde bir pazar günleri saat 14.00’te Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak. ÇUKUROVA KÜLTÜR SANAT İLÇESİ   Çukurova Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine Adana halkının yoğun ilgi gösterdiğini belirten Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “ Çukurova Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz tiyatro kursları genç yaşlı, kadın erkek birçok kesimden yoğun ilgi görüyor. Gençlerimizin gelişimi bizim için çok önemli. Bu nedenle kültür ve sanat faaliyetlerine önem veriyoruz. Tiyatro eğitimi ile çocuklarımızın yeteneklerini sergileyerek, sosyal becerilerini geliştirmelerine imkan sağlıyoruz. Tiyatro kursiyerlerimizin böyle başarılı çalışmalara imza etmesi da bizi ayrıca mutlu ediyor. Daha nice oyunlarda buluşmak üzere” dedi.

 

Çukurova Belediyesi tiyatro kursiyerleri tarafından sahneye koyulan ‘Kayıp Kıta Mu’ adlı oyun Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Ücretsiz olarak 15 günde bir pazar günleri saat 14.00’te Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak oyunu çocuklar beğeni ile izledi. Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunlarımıza Çukurova halkımız yoğun ilgi gösteriyor, oyunlarımız izleyici rekoru kırıyor. Tiyatro kursiyerlerimizin böyle başarılı çalışmalara imza atması da bizi ayrıca mutlu ediyor. Daha nice oyunlarda buluşmak üzere” dedi.

ÇOCUK OYUNU SEYİRCİYLE BULUŞTU

Çukurova Belediyesi Tiyatrosu sezona eğlenceli oyunlarla devam ediyor. ‘Kayıp Kıta Mu’ adlı oyun geçtiğimiz hafta sonu  Çukurova Belediyesi tiyatro kursiyerleri tarafından Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yazan ve Yöneten Dilek Kont’un olduğu oyun izleyicilerden büyük ilgi gördü. Orhan Kemal Kültür Merkezi’ni dolduran çocuklar oyunu beğeni ile izledi. Bir çocuk ile babasının okyanusta ‘Kayıp Kıta Mu’ adasında geçen maceralarını anlatan oyun 7-13 yaş arası çocuklar tarafından sahneleniyor. Çukurova Belediyesi’nden sertifikalarını almış tiyatro kursiyerleri tarafından sahneye koyulan oyun, ücretsiz olarak 15 günde bir pazar günleri saat 14.00’te Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde seyirciyle buluşacak.

ÇUKUROVA KÜLTÜR SANAT İLÇESİ

 

Çukurova Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine Adana halkının yoğun ilgi gösterdiğini belirten Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “ Çukurova Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü tarafından düzenlenen ücretsiz tiyatro kursları genç yaşlı, kadın erkek birçok kesimden yoğun ilgi görüyor. Gençlerimizin gelişimi bizim için çok önemli. Bu nedenle kültür ve sanat faaliyetlerine önem veriyoruz. Tiyatro eğitimi ile çocuklarımızın yeteneklerini sergileyerek, sosyal becerilerini geliştirmelerine imkan sağlıyoruz. Tiyatro kursiyerlerimizin böyle başarılı çalışmalara imza etmesi da bizi ayrıca mutlu ediyor. Daha nice oyunlarda buluşmak üzere” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.