Ozan Özkural, Trump'ın Kızıyla Kahve İçmek İçin 60 Bin Dolar Verdi!

DÜNYA 17.12.2016 - 12:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1171+ kez okundu.
 

Ozan Özkural, Trump'ın Kızıyla Kahve İçmek İçin 60 Bin Dolar Verdi!

ABD'nin 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan yeni başkanı Donald Trump'ın kızıyla bir kahve içmek için tüm dünya yarışıyor. Bu yarışa girenlerden birisi de iş adamı Ozan Özkural oldu.
Ivanka Trump tarafından hayırseverlik sitesi Charitybuzz'da açılan açık artırmaya en yüksek teklif verenlerden biri Londra merkezli Tanto Capital Partners'ın yönetici ortağı ve fon yöneticisi Ozan Özkural. Özkural, Ivanka Trump'la kahve içmek için yaklaşık 60 bin dolar teklif verdi. BİLGİ EDİNMEK İÇİN IVANKA TRUMP'LA TANIŞMAK İSTEDİ Özkural, NYTimes'a yaptığı açıklamada Donald Trump'ın Türkiye ve diğer ülkelerle gelecekteki olası anlaşmaları üzerine bilgi edinmek için Ivanka Trump'la tanışmak istediğini söyledi. EN YÜKSEK TEKLİFLERDEN BİRİNİ VERDİ   Ivanka ile bir kahve için şu ana kadarki en yüksek tekliflerden birini veren Türk fon yöneticisi Özkural, son olarak Arjntin Başkanı ile görüştükelerini belirterek "İşimin doğası olarak tüm dünyada birçok farklı hükümetten farklı politikacılar ve yasayapıcılarla görüşüyoruz." dedi. Özkural, sözlerine "İşin sonunda iş yapma şekliyle ilgili daha iyi bir bigli ediniyorsunuz" ifadesiyle devam etti. IVANKA TRUMP'LA KAHVE İÇMENİN YOLU   Ivanka Trump'la kahve içmek için açık artırma halen Charitybuzz'da devam ediyor. Charitybuzz, hasta çocuklar için yılda 5 milyon doların üzerine bağış topluyor ve tanınan isimler bu bağış toplama açık artırmalarına öncülük ediyor. Kahve görüşmesi 30 dakika ike 45 dakika arasında sürecek ve 1 Ocak 2017-1 Ocak 2018 arasında taraflara uygun bir zamanda Ivanka'nın programına bağlı olarak New YorkTrump Tower veya Washington Trump International Hotel'de gerçekleşecek.
ABD'nin 20 Ocak'ta göreve başlayacak olan yeni başkanı Donald Trump'ın kızıyla bir kahve içmek için tüm dünya yarışıyor. Bu yarışa girenlerden birisi de iş adamı Ozan Özkural oldu.

Ivanka Trump tarafından hayırseverlik sitesi Charitybuzz'da açılan açık artırmaya en yüksek teklif verenlerden biri Londra merkezli Tanto Capital Partners'ın yönetici ortağı ve fon yöneticisi Ozan Özkural. Özkural, Ivanka Trump'la kahve içmek için yaklaşık 60 bin dolar teklif verdi.

BİLGİ EDİNMEK İÇİN IVANKA TRUMP'LA TANIŞMAK İSTEDİ

Özkural, NYTimes'a yaptığı açıklamada Donald Trump'ın Türkiye ve diğer ülkelerle gelecekteki olası anlaşmaları üzerine bilgi edinmek için Ivanka Trump'la tanışmak istediğini söyledi.

EN YÜKSEK TEKLİFLERDEN BİRİNİ VERDİ

 

Ivanka ile bir kahve için şu ana kadarki en yüksek tekliflerden birini veren Türk fon yöneticisi Özkural, son olarak Arjntin Başkanı ile görüştükelerini belirterek "İşimin doğası olarak tüm dünyada birçok farklı hükümetten farklı politikacılar ve yasayapıcılarla görüşüyoruz." dedi. Özkural, sözlerine "İşin sonunda iş yapma şekliyle ilgili daha iyi bir bigli ediniyorsunuz" ifadesiyle devam etti.

IVANKA TRUMP'LA KAHVE İÇMENİN YOLU

 

Ivanka Trump'la kahve içmek için açık artırma halen Charitybuzz'da devam ediyor. Charitybuzz, hasta çocuklar için yılda 5 milyon doların üzerine bağış topluyor ve tanınan isimler bu bağış toplama açık artırmalarına öncülük ediyor.

Kahve görüşmesi 30 dakika ike 45 dakika arasında sürecek ve 1 Ocak 2017-1 Ocak 2018 arasında taraflara uygun bir zamanda Ivanka'nın programına bağlı olarak New YorkTrump Tower veya Washington Trump International Hotel'de gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.