Özcan Deniz, 'İstanbullu Gelin' Dizisinin Başrolünü Aslı Enver'e Verdi

MAGAZİN 07.01.2017 - 11:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1493+ kez okundu.
 

Özcan Deniz, 'İstanbullu Gelin' Dizisinin Başrolünü Aslı Enver'e Verdi

7 Ocak 2017 Cumartesi 11:49 Daha önce 'Öteki Taraf' filminde çalıştığı Aslı Enver'e hayran kalan Özcan Deniz, yeni dizisinin başrolüne ünlü oyuncuyu getirdi.
Sinemanın üretken yönetmeni Özcan Deniz, bu sefer televizyon ekranlarında 'İstanbullu Gelin' dizisiyle karşımızda olacak. 'Öteki Taraf' filminde Meryem Uzerli ve Aslı Enver ile birlikte çekimleri tamamlayan Özcan Deniz, sette Aslı Enver'in çok uyumlu olduğunu ve şikayet etmediğini görünce dizisinin yapımcısını aradı. Dizide de Aslı Enver ile çalışmak istediğini yapım şirketine ileten Özcan Deniz, karşı taraftan olumlu yanıt aldı. ÇEKİMLER BAŞLADI Senaryoyu gören Aslı Enver de rolü kabul etti. İlk olarak beyazperde izleyicisinin karşısına birlikte çıkacak olan ikili ardından dizi için yeniden sete girdi ve önceki gün çekimlere başladılar.   Özcan Deniz ve Aslı Enver, kafede gerçekleştirilen çekimlerde uyumları ve neşeli tavırları ile dikkati çektiler. İkili, çekim aralarında objektiflere gülümseyerek, poz vermeyi ihmal etmediler. İSTANBULLU GELİN DİZİSİNİN KONUSU Bursa'nın güçlü ve köklü bir ailesinin etrafında gelişen bir aşk hikayesini konu alan 'İstanbullu Gelin' dizisi, gerçek bir hayattan esinlenildi. Projenin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş oturuyor. Senaryousunu Ali Aydın, yapımcılığını ise O3 Medya'nın üstlendiği dizi yakında ekrana gelecek.
7 Ocak 2017 Cumartesi 11:49 Daha önce 'Öteki Taraf' filminde çalıştığı Aslı Enver'e hayran kalan Özcan Deniz, yeni dizisinin başrolüne ünlü oyuncuyu getirdi.

Sinemanın üretken yönetmeni Özcan Deniz, bu sefer televizyon ekranlarında 'İstanbullu Gelin' dizisiyle karşımızda olacak.

'Öteki Taraf' filminde Meryem Uzerli ve Aslı Enver ile birlikte çekimleri tamamlayan Özcan Deniz, sette Aslı Enver'in çok uyumlu olduğunu ve şikayet etmediğini görünce dizisinin yapımcısını aradı. Dizide de Aslı Enver ile çalışmak istediğini yapım şirketine ileten Özcan Deniz, karşı taraftan olumlu yanıt aldı.

ÇEKİMLER BAŞLADI

Senaryoyu gören Aslı Enver de rolü kabul etti. İlk olarak beyazperde izleyicisinin karşısına birlikte çıkacak olan ikili ardından dizi için yeniden sete girdi ve önceki gün çekimlere başladılar.

 

Özcan Deniz ve Aslı Enver, kafede gerçekleştirilen çekimlerde uyumları ve neşeli tavırları ile dikkati çektiler. İkili, çekim aralarında objektiflere gülümseyerek, poz vermeyi ihmal etmediler.

İSTANBULLU GELİN DİZİSİNİN KONUSU

Bursa'nın güçlü ve köklü bir ailesinin etrafında gelişen bir aşk hikayesini konu alan 'İstanbullu Gelin' dizisi, gerçek bir hayattan esinlenildi. Projenin yönetmen koltuğunda Zeynep Günay Tan ve Deniz Koloş oturuyor. Senaryousunu Ali Aydın, yapımcılığını ise O3 Medya'nın üstlendiği dizi yakında ekrana gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.