Özel Oftalmoloji kitabı çıktı

17.07.2019 - 12:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1793+ kez okundu.
 

Özel Oftalmoloji kitabı çıktı

  Gözle ilgili uzmanlıklarını kitaba dönüştüren 3 oftalmoloğun yazdığı kitap, göze dair önemli sağlık sorunlarına ilişkin özel başvuru eseri olarak tanımlanıyor.   Opr. Dr. Oftalmolog Cüneyt Karaarslan, Opr. Dr. Oftalmolog Ahmet Altun, Opr. Dr. Oftalmolog Selçuk Çekmeceli’nin yazdığı, Özel Oftalmoloji 1 kitabı yayınlandı.   Kitabın yazarlığını ve editörlüğünü üstlenen Dr. Cüneyt Karaarslan, Özel Oftalmolog’u, Dr. Altun ve Dr. Çekmeceli’yle birlikte iyi bir özel başvuru kitabı olarak hazırlamaya çalıştıklarını söyledi. Dr. Cüneyt Karaarslan, “30 yılı aşkın meslek hayatımda uğraşmaktan en büyük keyfi aldığım pediatrik oftalmoloji muayenesinin özelliklerini, güzelliklerini derlemek ve sizlerle paylaşabilmek benim için çok büyük önem taşımaktadır. Ayrıca glokom ve yaşa bağlı makula dejenerasyonu gibi oldukça sinsi ve ileri yaş gruplarında önlenebilir körlüklerin en önemli iki nedenini ayrıntılı bir şekilde derleyen, yazan Dr. Selçuk Çekmeceli’ye teşekkür ediyorum. Aynı şekilde son derece önemli ve spesifik, zorlu Retina Dekolmanı ve Pars Plana Vitrektomi-Endotamponadlar konularındaki değerli katkıları için Dr. Ahmet Altun’a şükranlarımı  sunarım” dedi. Dr. Cüneyt Karaarslan,kitabı hazırlamasında kendisine büyük destek veren İksad Yayınevi’ne de teşekkür etti.        

 

Gözle ilgili uzmanlıklarını kitaba dönüştüren 3 oftalmoloğun yazdığı kitap, göze dair önemli sağlık sorunlarına ilişkin özel başvuru eseri olarak tanımlanıyor.

 

Opr. Dr. Oftalmolog Cüneyt Karaarslan, Opr. Dr. Oftalmolog Ahmet Altun, Opr. Dr. Oftalmolog Selçuk Çekmeceli’nin yazdığı, Özel Oftalmoloji 1 kitabı yayınlandı.

 

Kitabın yazarlığını ve editörlüğünü üstlenen Dr. Cüneyt Karaarslan, Özel Oftalmolog’u, Dr. Altun ve Dr. Çekmeceli’yle birlikte iyi bir özel başvuru kitabı olarak hazırlamaya çalıştıklarını söyledi.

Dr. Cüneyt Karaarslan, “30 yılı aşkın meslek hayatımda uğraşmaktan en büyük keyfi aldığım pediatrik oftalmoloji muayenesinin özelliklerini, güzelliklerini derlemek ve sizlerle paylaşabilmek benim için çok büyük önem taşımaktadır. Ayrıca glokom ve yaşa bağlı makula dejenerasyonu gibi oldukça sinsi ve ileri yaş gruplarında önlenebilir körlüklerin en önemli iki nedenini ayrıntılı bir şekilde derleyen, yazan Dr. Selçuk Çekmeceli’ye teşekkür ediyorum. Aynı şekilde son derece önemli ve spesifik, zorlu Retina Dekolmanı ve Pars Plana Vitrektomi-Endotamponadlar konularındaki değerli katkıları için Dr. Ahmet Altun’a şükranlarımı  sunarım” dedi.

Dr. Cüneyt Karaarslan,kitabı hazırlamasında kendisine büyük destek veren İksad Yayınevi’ne de teşekkür etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.