Özge Borak: Poyraz’ı çok seviyorum

MAGAZİN 29.08.2017 - 12:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2811+ kez okundu.
 

Özge Borak: Poyraz’ı çok seviyorum

  Sevilen oyuncu Özge Borak, yeğeni Poyraz ile çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania’da keyifli saatler geçirdi. Özge Borak, abisinin dört yaşında ki oğlu Poyraz ile çocuklara 65 aktivite alanında, 120’ye yakın mesleği deneyimleme imkanı sunan Kidzania'da görüntülendi. Yeğenini çok sevdiğini ve birlikte vakit geçirmekten büyük keyif aldığını belirten Borak, “İstanbullu Gelin'in yaz tatili sona erdi. Çekimlere başladık. Eylül ayının ortasından itibaren yeniden izleyiciler ile buluşacağız. Kendi projem olan bir tiyatro oyunu için hazırlık yapıyorum ama şu an için detay veremiyorum” dedi.   KidZania Hakkında: 2014 yılında açılan KidZania, toplam 8 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan KidZania Çocuklar Ülkesinde, hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum gibi çok sayıda aktivite bulunuyor. KidZania’da çocuklar gerçek dünyanın bir simülasyonu ile geleceğe hazırlanırken; bol bol eğlenme ve öğrenme olanağı buluyor. 4-14 yaş aralığındaki çocukları ağırlayan KidZania’da, 7 yaşın üstündeki çocuklar anne ve babaları olmadan diledikleri gibi vakit geçirebiliyor. İsteyen ebeveynler ise KidZitter hizmeti ile çocuklarını KidZania’ya emanet edebiliyor. Aktivitelerin yanı sıra, özel alanlarda kutlamaların da yapıldığı KidZaina’da, çocuklara özel doğum günü partileri de düzenleniyor.

 

Sevilen oyuncu Özge Borak, yeğeni Poyraz ile çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania’da keyifli saatler geçirdi.

Özge Borak, abisinin dört yaşında ki oğlu Poyraz ile çocuklara 65 aktivite alanında, 120’ye yakın mesleği deneyimleme imkanı sunan Kidzania'da görüntülendi.

Yeğenini çok sevdiğini ve birlikte vakit geçirmekten büyük keyif aldığını belirten Borak, “İstanbullu Gelin'in yaz tatili sona erdi. Çekimlere başladık. Eylül ayının ortasından itibaren yeniden izleyiciler ile buluşacağız. Kendi projem olan bir tiyatro oyunu için hazırlık yapıyorum ama şu an için detay veremiyorum” dedi.

 

KidZania Hakkında:

2014 yılında açılan KidZania, toplam 8 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan KidZania Çocuklar Ülkesinde, hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum gibi çok sayıda aktivite bulunuyor. KidZania’da çocuklar gerçek dünyanın bir simülasyonu ile geleceğe hazırlanırken; bol bol eğlenme ve öğrenme olanağı buluyor. 4-14 yaş aralığındaki çocukları ağırlayan KidZania’da, 7 yaşın üstündeki çocuklar anne ve babaları olmadan diledikleri gibi vakit geçirebiliyor. İsteyen ebeveynler ise KidZitter hizmeti ile çocuklarını KidZania’ya emanet edebiliyor. Aktivitelerin yanı sıra, özel alanlarda kutlamaların da yapıldığı KidZaina’da, çocuklara özel doğum günü partileri de düzenleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.