“Özgürlük mücadelesi nesilden nesile aktarılmalıdır”

SİYASET 28.10.2018 - 17:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1594+ kez okundu.
 

“Özgürlük mücadelesi nesilden nesile aktarılmalıdır”

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 29 Ekim Cumhuriyeti Bayramı ve Cumhuriyet’in kuruluşunun yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Boyvadaoğlu’nun mesajı şöyle: “Mustafa Kemal Paşa’nın askeri ve siyasi dehası, kırılmaz azim ve iradesi,  kurtuluş savaşının yönetim ve başarısın da en önemli etkendir. Makamdaki her rütbe, silah arkadaşları ona güvenmiş, candan bağlanmıştı. Bu güven ile Büyük Meydan Muharebesi kazanılmıştı. Olağanüstü bir yeteneğe sahip olan Mustafa Kemal komutasındaki Türk kuvvetleri, yurtu işgal etmiş olan müttefik kuvvetlere karşı bir istiklal mücadelesi verilmiş, sonunda bütün cephelerde zaferler kazanılmıştı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş yolundaki mücadelesi hiçbir zaman unutulmamalı. Bu özgürlük için verilen mücadele nesilden nesile aktarılmalıdır.İYİ Parti’miz de büyük mücadeleler sonucu kuruldu. Tüm engellemelere rağmen genel başkanımız Meral Akşener ve ona inanan cesur insanlar, yılmadan mücadele ettiler. Partimizin kuruluş sürecinde ve sonrasında karşılaştığımız tüm olumsuzluklarda büyük devlet, güçlü devlet şiarının ışığında, kararlılığımızdan bir an bile vazgeçmedik. İktidar tarafından tüm araçlar kullanılarak, sayısız engeller, tehditler ve iftiralarla karşılaştık. Biz devletimize ve milletimize hizmet için varız. Bu engellerde bir adım bile geri çekilmedik. Sonuçta 43 milletvekili çıkararak ülkemizde bir ilki gerçekleştirdik. Bu 7 aylık bir partinin büyük başarısıydı.Kurtuluş savaşında gösterilen azim ve kararlılık bizlere gösterilen bir yoldur. Bu yolda her zaman yürüyecek, Atatürk ilke ve inkılaplarından asla vazgeçmeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, kahraman şehitlerimizi rahmet ve sükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, 29 Ekim Cumhuriyeti Bayramı ve Cumhuriyet’in kuruluşunun yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Boyvadaoğlu’nun mesajı şöyle:
“Mustafa Kemal Paşa’nın askeri ve siyasi dehası, kırılmaz azim ve iradesi,  kurtuluş savaşının yönetim ve başarısın da en önemli etkendir. Makamdaki her rütbe, silah arkadaşları ona güvenmiş, candan bağlanmıştı. Bu güven ile Büyük Meydan Muharebesi kazanılmıştı. Olağanüstü bir yeteneğe sahip olan Mustafa Kemal komutasındaki Türk kuvvetleri, yurtu işgal etmiş olan müttefik kuvvetlere karşı bir istiklal mücadelesi verilmiş, sonunda bütün cephelerde zaferler kazanılmıştı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş yolundaki mücadelesi hiçbir zaman unutulmamalı. Bu özgürlük için verilen mücadele nesilden nesile aktarılmalıdır.İYİ Parti’miz de büyük mücadeleler sonucu kuruldu. Tüm engellemelere rağmen genel başkanımız Meral Akşener ve ona inanan cesur insanlar, yılmadan mücadele ettiler. Partimizin kuruluş sürecinde ve sonrasında karşılaştığımız tüm olumsuzluklarda büyük devlet, güçlü devlet şiarının ışığında, kararlılığımızdan bir an bile vazgeçmedik. İktidar tarafından tüm araçlar kullanılarak, sayısız engeller, tehditler ve iftiralarla karşılaştık. Biz devletimize ve milletimize hizmet için varız. Bu engellerde bir adım bile geri çekilmedik. Sonuçta 43 milletvekili çıkararak ülkemizde bir ilki gerçekleştirdik. Bu 7 aylık bir partinin büyük başarısıydı.Kurtuluş savaşında gösterilen azim ve kararlılık bizlere gösterilen bir yoldur. Bu yolda her zaman yürüyecek, Atatürk ilke ve inkılaplarından asla vazgeçmeyeceğiz. Tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyor, kahraman şehitlerimizi rahmet ve sükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.