ÖZTÜRK BELEDİYE PERSOLELLERİNİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLUYOR

05.05.2017 - 10:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1901+ kez okundu.
 

ÖZTÜRK BELEDİYE PERSOLELLERİNİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLUYOR

  Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Belediyesi Personellerinin mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oluyor. Başkan Alemdar Öztürk Salih Tosun’un oğlu Hanifi Tosun ile İnci Şık’ın, Süleyman Şahin’in kızı Elanur Şahin ile Serken Akyürek’in, Recep Cerit’in kızı Gülay Cerit ile Eray Karaçay’ın nişan törenlerine katılarak nişan yüzüklerini taktı ve ömür boyu mutluluklar diledi.    GENÇLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ   Dinimizde yuva kurmanın ve onu en iyi bir şekilde devam ettirmenin büyük önem taşıdığını hatırlatan Başkan Alemdar Öztürk  ” sizlere huzur, mutluluk dileklerimle Allah tamanına erdirsin ve Ailenizin saadeti için hep birlikte sevgi ve saygı çerçevesinde davranmanızı temenni ediyorum. Allah hayırlı etsin” dedi.  HEPİMİZ BU DEVLETİN HİZMETKÂRIYIZ  Belediye Personeli Hüseyin Can’ın oğlu Mustafa Can’ın asker kınasına katılan Başkan Alemdar Öztürk hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin dedi ve Askere gidecek gençlerin vatana ve millete en iyi şekildi hizmet edeceğini belirti Rabbim inşallah gençlerimizin evlerine. Ailelerine, sevdiklerine sağ salim kavuşturmayı nasip eylesin hepimiz bu devletin, bu milletin, bu bayrağın, bu devletin hizmetkârıyız dedi.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk Belediyesi Personellerinin mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oluyor.

Başkan Alemdar Öztürk Salih Tosun’un oğlu Hanifi Tosun ile İnci Şık’ın, Süleyman Şahin’in kızı Elanur Şahin ile Serken Akyürek’in, Recep Cerit’in kızı Gülay Cerit ile Eray Karaçay’ın nişan törenlerine katılarak nişan yüzüklerini taktı ve ömür boyu mutluluklar diledi.

 

 GENÇLERE MUTLULUKLAR DİLEDİ

  Dinimizde yuva kurmanın ve onu en iyi bir şekilde devam ettirmenin büyük önem taşıdığını hatırlatan Başkan Alemdar Öztürk  ” sizlere huzur, mutluluk dileklerimle Allah tamanına erdirsin ve Ailenizin saadeti için hep birlikte sevgi ve saygı çerçevesinde davranmanızı temenni ediyorum. Allah hayırlı etsin” dedi.

 HEPİMİZ BU DEVLETİN HİZMETKÂRIYIZ

 Belediye Personeli Hüseyin Can’ın oğlu Mustafa Can’ın asker kınasına katılan Başkan Alemdar Öztürk hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin dedi ve Askere gidecek gençlerin vatana ve millete en iyi şekildi hizmet edeceğini belirti Rabbim inşallah gençlerimizin evlerine. Ailelerine, sevdiklerine sağ salim kavuşturmayı nasip eylesin hepimiz bu devletin, bu milletin, bu bayrağın, bu devletin hizmetkârıyız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.