Paris'te Mültecilerin Uyuduğu Köprü Altına Büyük Kayalar Yerleştirildi

DÜNYA 18.02.2017 - 10:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2408+ kez okundu.
 

Paris'te Mültecilerin Uyuduğu Köprü Altına Büyük Kayalar Yerleştirildi

Fransa'nın başkenti Paris'te a Chapelle sığınmacı merkezi karşısındaki köprü altında uyuyan sığınmacıları bölgeden uzaklaştırmak için uyudukları alanlara büyük kaya parçaları yerleştirildi.
Fransa'nın başkenti Paris'te, sığınmacıların geçici kampa dönüştürdükleri kentin kuzeyindeki bir köprü altına yetkililer tarafından büyük kaya parçaları yerleştirildi. Aktivistlere göre, ülkedeki kamplar yetersiz olduğu için La Chapelle sığınmacı merkezi karşısındaki köprü altında hayata tutunmaya çalışan onlarca kişinin gidecek başka yeri yok. "ACI ÇEKMİŞ İNSANLARIN KÜÇÜK UMUTLARINI EZDİ" Al Jazeera Türk'ün haberine göre; Paris'teki sığınmacılara yemek yardımı yapan aktivistler topluluğu Solidarité migrants Wilson, uygulamaya tepki göstererek Facebook sayfasından paylaştığı gönderide şu ifadeleri kullandı: "Bu büyük taşlar, zaten çok fazla acı çekmiş insanların küçük umutlarını da ezdi. Bu şok edici yöntemle ilgili açıklama bekliyoruz."   KARAR BELEDİYE TARAFINDAN ALINMIŞ L'Express gazetesine belediye başkanlığı ofisinden yapılan açıklamada, kararın sığınmacıların caddede kamp yapmalarını engellemek için alındığı ifade edildi. 5 BİN SIĞINMACIYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR Üç ay önce açılan La Chapelle, 5 bin sığınmacıya ev sahipliği yapıyor. Fakat, talep merkezin kapasitesinden çok daha fazla. Fransa'ya 2016 yılında 85 bin göçmen iltica talebinde bulundu.
Fransa'nın başkenti Paris'te a Chapelle sığınmacı merkezi karşısındaki köprü altında uyuyan sığınmacıları bölgeden uzaklaştırmak için uyudukları alanlara büyük kaya parçaları yerleştirildi.

Fransa'nın başkenti Paris'te, sığınmacıların geçici kampa dönüştürdükleri kentin kuzeyindeki bir köprü altına yetkililer tarafından büyük kaya parçaları yerleştirildi. Aktivistlere göre, ülkedeki kamplar yetersiz olduğu için La Chapelle sığınmacı merkezi karşısındaki köprü altında hayata tutunmaya çalışan onlarca kişinin gidecek başka yeri yok.

"ACI ÇEKMİŞ İNSANLARIN KÜÇÜK UMUTLARINI EZDİ"

Al Jazeera Türk'ün haberine göre; Paris'teki sığınmacılara yemek yardımı yapan aktivistler topluluğu Solidarité migrants Wilson, uygulamaya tepki göstererek Facebook sayfasından paylaştığı gönderide şu ifadeleri kullandı: "Bu büyük taşlar, zaten çok fazla acı çekmiş insanların küçük umutlarını da ezdi. Bu şok edici yöntemle ilgili açıklama bekliyoruz."

 

KARAR BELEDİYE TARAFINDAN ALINMIŞ

L'Express gazetesine belediye başkanlığı ofisinden yapılan açıklamada, kararın sığınmacıların caddede kamp yapmalarını engellemek için alındığı ifade edildi.

5 BİN SIĞINMACIYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Üç ay önce açılan La Chapelle, 5 bin sığınmacıya ev sahipliği yapıyor. Fakat, talep merkezin kapasitesinden çok daha fazla. Fransa'ya 2016 yılında 85 bin göçmen iltica talebinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.