Park Adana’da Aşkını Hastagh'le Sinema Bileti Kazan!

GÜNDEM 14.02.2018 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1781+ kez okundu.
 

Park Adana’da Aşkını Hastagh'le Sinema Bileti Kazan!

  Aşk Salıncağı'nda fotoğraf çekil, çift kişilik sinema bileti kazanacak çiftlerden biri sen ol! Her özel günü, o günün anlam ve önemine uygun etkinliklerle kutlayan Park Adana AVM, sevgililere benzersiz bir Sevgililer Günü etkinliği hazırladı. Bütün dünyada sevgiye adanan en özel gün olan Sevgililer Günü’nde, Aşk Salıncağı’nda fotoğraf çektiren şanslı 10 çifttin, sinema bileti  Park Adana AVM'den. Alışverişin ve eğlencenin yeni adresi Park Adana Alışveriş Merkezi'nin zemin katında kurulan “Aşk Salıncağı"nda fotoğraf çektiren şanslı 10 çift, sinema bileti kazanacak.   Park Adana AVM'de 10 -18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu anlamlı etkinliğe katılmak isteyenler  “Aşk Salıncağı’nda sevgilisiyle birlikte çekildiği fotoğrafı @parkadanaavm’yi etiketleyip  #aşkahareketkattık hashtag’ini kullanması gerekiyor. 

 

Aşk Salıncağı'nda fotoğraf çekil, çift kişilik sinema bileti kazanacak çiftlerden biri sen ol!

Her özel günü, o günün anlam ve önemine uygun etkinliklerle kutlayan Park Adana AVM, sevgililere benzersiz bir Sevgililer Günü etkinliği hazırladı. Bütün dünyada sevgiye adanan en özel gün olan Sevgililer Günü’nde, Aşk Salıncağı’nda fotoğraf çektiren şanslı 10 çifttin, sinema bileti  Park Adana AVM'den.

Alışverişin ve eğlencenin yeni adresi Park Adana Alışveriş Merkezi'nin zemin katında kurulan “Aşk Salıncağı"nda fotoğraf çektiren şanslı 10 çift, sinema bileti kazanacak. 

 Park Adana AVM'de 10 -18 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek bu anlamlı etkinliğe katılmak isteyenler  “Aşk Salıncağı’nda sevgilisiyle birlikte çekildiği fotoğrafı @parkadanaavm’yi etiketleyip  #aşkahareketkattık hashtag’ini kullanması gerekiyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.