“Park Adana ile Başka Bir Eğlence ‘’

TURİZM 30.06.2017 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3856+ kez okundu.
 

“Park Adana ile Başka Bir Eğlence ‘’

  Adana’da İlk! Happyland Lunapark Park Adana’da açıldı. 21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açan ve Adana’ya başka bir moda,eğlence,tat katan Park Adana’nın en eğlenceli markası Happy Land açıldı. Açılışı ile Adana’ya renk getiren ‘Başka Bir Adana’ sloganı ile ilkleri ziyaretçileri ile buluşturan Park Adana’da sabırsızlıkla beklenen lunaparkı Happy Land eğlence severler ile buluştu. Çukurova bölgesinin en büyük ve son teknoloji oyuncaklarını içeren Lunapark’ta çocuklar ve yetişkinler için renkli,eğlenceli ve adrenalin dolu anlar yaşanacak. 8.300 metrekarelik alanda yer alan ve Londra Hydepark’tan yolculuğunu tamamlayıp Adana’ya gelen Roller Coaster’tan çocukların en büyük tutkusu atlı karıncaya , çarpışan otomobillerden Grand Kanyon’a kadar bir çok oyuncağın yer aldığı Lunapark’ta sınırsız eğlence ziyaretçilerini bekliyor. 

 

Adana’da İlk! Happyland Lunapark Park Adana’da açıldı.

21 Nisan’da kapılarını ziyaretçilerine açan ve Adana’ya başka bir moda,eğlence,tat katan Park Adana’nın en eğlenceli markası Happy Land açıldı. Açılışı ile Adana’ya renk getiren ‘Başka Bir Adana’ sloganı ile ilkleri ziyaretçileri ile buluşturan Park Adana’da sabırsızlıkla beklenen lunaparkı Happy Land eğlence severler ile buluştu.

Çukurova bölgesinin en büyük ve son teknoloji oyuncaklarını içeren Lunapark’ta çocuklar ve yetişkinler için renkli,eğlenceli ve adrenalin dolu anlar yaşanacak.

8.300 metrekarelik alanda yer alan ve Londra Hydepark’tan yolculuğunu tamamlayıp Adana’ya gelen Roller Coaster’tan çocukların en büyük tutkusu atlı karıncaya , çarpışan otomobillerden Grand Kanyon’a kadar bir çok oyuncağın yer aldığı Lunapark’ta sınırsız eğlence ziyaretçilerini bekliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.