Parker ile sevgilinizin hep yanında olun

12.02.2018 - 13:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1749+ kez okundu.
 

Parker ile sevgilinizin hep yanında olun

    Yılın en romantik ayı, sevgililer günü yaklaşıyor. Kalbimizden geçen duyguları sevgilimize bazen bir cümleyle, bazen bir mesajla bazen de bir hediyeyle dile getiririz. Sevgimizi bir ömür boyu hatırlatacak ve saklanacak hediyeler seçmek isteriz. Prestij kalemin öncü markası Parker, bu noktada sevgililerin imdadına yetişiyor. Sunduğu birbirinden özel kalemleri ile sevgililere unutulmayacak, ömür boyu saklanacak hediye alternatifleri ile kolaylık sağlıyor. Parker; zarif, şık ve asil kalemleri ile sevgilinize kullandıkça sizi hatırlatmayı ve sürekli göz önünde olmanızı sağlamayı hedefliyor.   Klasik modellerinin yanı sıra dinamik ve yeni ürünleri ile lüks kalem üreticisi Parker, her dönemin markası olarak öne çıkıyor. Yazıyı sanata dönüştüren, dolma kalem tutkunlarının ilk tercihi olan Parker, sunduğu üstün nitelikli modelleriyle özel günlerde de prestij kalem kategorisinde en çok tercih edilen marka olmaya devam ediyor.   PK Sonnet Metal İnci CT Dolma Kalem satış fiyatı: 825 lira     EDİTÖRE NOT: 1888 yılında “Daima daha iyi bir kalem yapılabilir” felsefesi ile kurulan PARKER kalem firması, 129 yıldan beri lüks yazım gereçleri kategorisine yaratıcılığı, stili ve eşsiz işçiliği ile öncülük etmektedir. Dünya çapında, kalemlerinde kullandığı yüksek kaliteli malzemeler ile tanınan PARKER, bu ününü üretim aşamasında uyguladığı titiz testler ve detaylara verdiği önem sayesinde tüm kalemlerine aktarmaktadır. 1962 yılında İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve Galler Prensi Charles, PARKER markasını, tüketicilere yüksek standartlarda servis vermek için gösterdiği kararlılığı ve günümüze kadar sürdürdüğü mükemmeliyetçi yaklaşımı için iki ayrı Kraliyet Ruhsatı ile ödüllendirmiştir. Günümüzde PARKER, şirket kurucusunun vizyonuna bağlı kalarak, bugüne kadar inşa ettiği mükemmellik geçmişi ile uyumlu bir şekilde yenilikleri ve pazarı yeni baştan keşfetmeyi sürdürüyor.  

 

 

Yılın en romantik ayı, sevgililer günü yaklaşıyor. Kalbimizden geçen duyguları sevgilimize bazen bir cümleyle, bazen bir mesajla bazen de bir hediyeyle dile getiririz. Sevgimizi bir ömür boyu hatırlatacak ve saklanacak hediyeler seçmek isteriz. Prestij kalemin öncü markası Parker, bu noktada sevgililerin imdadına yetişiyor. Sunduğu birbirinden özel kalemleri ile sevgililere unutulmayacak, ömür boyu saklanacak hediye alternatifleri ile kolaylık sağlıyor. Parker; zarif, şık ve asil kalemleri ile sevgilinize kullandıkça sizi hatırlatmayı ve sürekli göz önünde olmanızı sağlamayı hedefliyor.

 

Klasik modellerinin yanı sıra dinamik ve yeni ürünleri ile lüks kalem üreticisi Parker, her dönemin markası olarak öne çıkıyor. Yazıyı sanata dönüştüren, dolma kalem tutkunlarının ilk tercihi olan Parker, sunduğu üstün nitelikli modelleriyle özel günlerde de prestij kalem kategorisinde en çok tercih edilen marka olmaya devam ediyor.

 

PK Sonnet Metal İnci CT Dolma Kalem satış fiyatı: 825 lira

 

 

EDİTÖRE NOT: 1888 yılında “Daima daha iyi bir kalem yapılabilir” felsefesi ile kurulan PARKER kalem firması, 129 yıldan beri lüks yazım gereçleri kategorisine yaratıcılığı, stili ve eşsiz işçiliği ile öncülük etmektedir. Dünya çapında, kalemlerinde kullandığı yüksek kaliteli malzemeler ile tanınan PARKER, bu ününü üretim aşamasında uyguladığı titiz testler ve detaylara verdiği önem sayesinde tüm kalemlerine aktarmaktadır. 1962 yılında İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth ve Galler Prensi Charles, PARKER markasını, tüketicilere yüksek standartlarda servis vermek için gösterdiği kararlılığı ve günümüze kadar sürdürdüğü mükemmeliyetçi yaklaşımı için iki ayrı Kraliyet Ruhsatı ile ödüllendirmiştir. Günümüzde PARKER, şirket kurucusunun vizyonuna bağlı kalarak, bugüne kadar inşa ettiği mükemmellik geçmişi ile uyumlu bir şekilde yenilikleri ve pazarı yeni baştan keşfetmeyi sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.