Parkta oturan gence ceza

GÜNDEM 09.04.2020 - 12:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2626+ kez okundu.
 

Parkta oturan gence ceza

Beyoğlu'nda bir parkta otururken koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapan polisin dikkatini çeken genç, dışarıda bulunmasının sebebini 'can sıkıntısı' olarak açıkladı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken gence para cezası kesildi. Beyoğlu Tophane'de bir parkta oturan genç, polisin koronavirüs denetimlerine takıldı. ''Neden burada oturuyorsun?'' sorusuna 'canımın sıkıntısından' cevabını veren genç, para cezası yemekten kurtulamadı. 'CANIMIN SIKINTISINDAN' DEDİ Ülkemizde binlerce insanın koronavirüse yakalanmasından sonra polisin denetimleri aralıksız sürüyor. Vatandaşların büyük çoğunluğu kurallara uyarken bazıları ise tüm uyarılara rağmen sorumsuzca davranışlarını sürdürüyor. Emniyet ekipleri ise uyarılara rağmen işi olmadan dışarı çıkan vatandaşları uyarıp ceza kesiyor. Polisler pek çok noktada olduğu gibi Tophane'de de denetimlerini gerçekleştirdi. Parktan geçen vatandaşları kimlik sorup uyaran ekipler, bir gencin parkta oturduğunu gördü. Gencin yanına giderek parkta ne yaptığını sorulduğunda ekiplerin aldığı cevap ise şaşırttı. 'Neden dışarı çıktınız?' sorusuna 'canımın sıkıntısından' cevabını veren gencin maske takmadığı da görüldü. Ekipler uyarılarının ardından gence cezai işlem uyguladı.

Beyoğlu'nda bir parkta otururken koronavirüs tedbirleri kapsamında denetim yapan polisin dikkatini çeken genç, dışarıda bulunmasının sebebini 'can sıkıntısı' olarak açıkladı. Rahat tavırlarıyla dikkat çeken gence para cezası kesildi.

Beyoğlu Tophane'de bir parkta oturan genç, polisin koronavirüs denetimlerine takıldı. ''Neden burada oturuyorsun?'' sorusuna 'canımın sıkıntısından' cevabını veren genç, para cezası yemekten kurtulamadı.

'CANIMIN SIKINTISINDAN' DEDİ

Ülkemizde binlerce insanın koronavirüse yakalanmasından sonra polisin denetimleri aralıksız sürüyor. Vatandaşların büyük çoğunluğu kurallara uyarken bazıları ise tüm uyarılara rağmen sorumsuzca davranışlarını sürdürüyor. Emniyet ekipleri ise uyarılara rağmen işi olmadan dışarı çıkan vatandaşları uyarıp ceza kesiyor. Polisler pek çok noktada olduğu gibi Tophane'de de denetimlerini gerçekleştirdi. Parktan geçen vatandaşları kimlik sorup uyaran ekipler, bir gencin parkta oturduğunu gördü. Gencin yanına giderek parkta ne yaptığını sorulduğunda ekiplerin aldığı cevap ise şaşırttı. 'Neden dışarı çıktınız?' sorusuna 'canımın sıkıntısından' cevabını veren gencin maske takmadığı da görüldü. Ekipler uyarılarının ardından gence cezai işlem uyguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.