PARLAMENTONUN KİLİT PARTİSİ OLDUK”

SİYASET 25.06.2018 - 13:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2166+ kez okundu.
 

PARLAMENTONUN KİLİT PARTİSİ OLDUK”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, partisinin 24 Haziran seçimlerinden sonra parlamentoda kilit parti konumuna geldiğini, bunun sevindirici olduğunu söyledi.
“SAYIN BAHÇELİ’NİN BAŞARISI”  Akkaş, yaptığı açıklamada MHP’nin içinde bulunduğu Cumhur İttifakı’nın büyük bir başarı elde ettiğini, destek verdikleri Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘başkanlık’ koltuğuna oturduğunu hatırlattı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin içinde bulunduğu şartların iyileştirilmesi ve sıkışıklığın giderilmesi amacıyla erken seçimi göstermesinin ülkenin önünü açtığını anlatan Akkaş, “Partimizin lideri Dr. Devlet Bahçeli, Sayın Erdoğan’ın yanında durmuş ve Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk cumhurbaşkanı seçilmiştir. Sayın Genel başkanımızın da açıkladığı gibi; Türk milleti, milliyetçi hareketi TBMM'nin hem kilit partisi yapmış hem de denge görevi vererek önemli bir sorumluluk yüklemiştir” diye konuştu.  “DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER” MHP’nin 1 Kasım 2015'teki genel seçimde 40 milletvekili bugün ise kesin olmayan sonuçlara göre 50 milletvekili çıkardığını anımsatan Akkaş, “Adana’dan arkadaşlarımız Sayın Muharrem Varlı ile Sayın Ayşe Sibel Ersoy’u Meclis’e göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Meclise giderek bizi orada temsil edeceklere başarılar dilerim” dedi. Akkaş, MHP’ye gönül verip destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederken kendisinin bundan sonra da kadın istihdamı ve eğitimi konusundaki çalışmalarını sürdüreceğini dile getirdi. Akkaş, Sarıçam Kadın Girişimciler Derneği ile kadınların iş gücüne daha fazla katılarak ekonomik özgürlüklerinin artırılmasına destek vereceğini sözlerine ekledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana milletvekili adayı Yeşim Akkaş, partisinin 24 Haziran seçimlerinden sonra parlamentoda kilit parti konumuna geldiğini, bunun sevindirici olduğunu söyledi.

“SAYIN BAHÇELİ’NİN BAŞARISI” 
Akkaş, yaptığı açıklamada MHP’nin içinde bulunduğu Cumhur İttifakı’nın büyük bir başarı elde ettiğini, destek verdikleri Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘başkanlık’ koltuğuna oturduğunu hatırlattı. MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin Türkiye’nin içinde bulunduğu şartların iyileştirilmesi ve sıkışıklığın giderilmesi amacıyla erken seçimi göstermesinin ülkenin önünü açtığını anlatan Akkaş, “Partimizin lideri Dr. Devlet Bahçeli, Sayın Erdoğan’ın yanında durmuş ve Sayın Erdoğan Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk cumhurbaşkanı seçilmiştir. Sayın Genel başkanımızın da açıkladığı gibi; Türk milleti, milliyetçi hareketi TBMM'nin hem kilit partisi yapmış hem de denge görevi vererek önemli bir sorumluluk yüklemiştir” diye konuştu. 
“DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER”
MHP’nin 1 Kasım 2015'teki genel seçimde 40 milletvekili bugün ise kesin olmayan sonuçlara göre 50 milletvekili çıkardığını anımsatan Akkaş, “Adana’dan arkadaşlarımız Sayın Muharrem Varlı ile Sayın Ayşe Sibel Ersoy’u Meclis’e göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Meclise giderek bizi orada temsil edeceklere başarılar dilerim” dedi. Akkaş, MHP’ye gönül verip destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederken kendisinin bundan sonra da kadın istihdamı ve eğitimi konusundaki çalışmalarını sürdüreceğini dile getirdi. Akkaş, Sarıçam Kadın Girişimciler Derneği ile kadınların iş gücüne daha fazla katılarak ekonomik özgürlüklerinin artırılmasına destek vereceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.