Partimiz için, ülkemiz için hazırız!

SİYASET 25.04.2018 - 12:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1639+ kez okundu.
 

Partimiz için, ülkemiz için hazırız!

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23. Dönem Adana Milletvekili Hulusi Güvel, CHP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) tüm kesimlerin temsil edilmesi adına CHP’nin tarihi bir sorumluluk üstlendiğini vurguladı. CHP’den Türkiye’nin demokratikleşmesi, hak, hukuk ve adaletin sağlanması için İyi Parti’ye geçen 15 milletvekilinin cesur davrandığını, Türkiye’nin geleceğinin sağlam temellere dayanması açısından bakıldığında, atılan adımların takdir gördüğünü kaydeden Güvel, “CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran bir parti olarak halkın önünü açmıştır. Bu süreçte Türkiye’nin demokratikleşmesine yönelik girişimlerde bulunan CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve tüm parti yöneticileri takdir edilmelidir” diye konuştu. ADAY DEĞİLİM, DESTEK OLACAĞIM Türkiye’nin son yıllarda ekonomik ve siyasal bir çöküntü yaşadığını belirten Güvel, ülkenin tek bir kişinin eline bırakılmasının yanlışlığına işaret etti. 24 Haziran 2018’de gerçekleşecek seçimlere aday adayı olarak bir çok kesimden çağrı aldığını ancak aday olmayacağını söyleyen Güvel, “Gençlik kollarından başlamak üzere her kademesinde görev almış bir kişi olarak seçim sürecinde ülkemizin aydınlık günlere kavuşması için partime her türlü desteği vereceğim.  Türkiye’nin bu olumsuz sürecinde hiç kimse bireysel hesap yapmamalı. Partimize inananlar olarak her zaman CHP kadrolarına destek sunacağız” ifadelerini kullandı.

ADANA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 23. Dönem Adana Milletvekili Hulusi Güvel, CHP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) tüm kesimlerin temsil edilmesi adına CHP’nin tarihi bir sorumluluk üstlendiğini vurguladı.

CHP’den Türkiye’nin demokratikleşmesi, hak, hukuk ve adaletin sağlanması için İyi Parti’ye geçen 15 milletvekilinin cesur davrandığını, Türkiye’nin geleceğinin sağlam temellere dayanması açısından bakıldığında, atılan adımların takdir gördüğünü kaydeden Güvel, “CHP, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran bir parti olarak halkın önünü açmıştır. Bu süreçte Türkiye’nin demokratikleşmesine yönelik girişimlerde bulunan CHP Genel Başkanı sayın Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekilleri ve tüm parti yöneticileri takdir edilmelidir” diye konuştu.
ADAY DEĞİLİM, DESTEK OLACAĞIM
Türkiye’nin son yıllarda ekonomik ve siyasal bir çöküntü yaşadığını belirten Güvel, ülkenin tek bir kişinin eline bırakılmasının yanlışlığına işaret etti.
24 Haziran 2018’de gerçekleşecek seçimlere aday adayı olarak bir çok kesimden çağrı aldığını ancak aday olmayacağını söyleyen Güvel, “Gençlik kollarından başlamak üzere her kademesinde görev almış bir kişi olarak seçim sürecinde ülkemizin aydınlık günlere kavuşması için partime her türlü desteği vereceğim.  Türkiye’nin bu olumsuz sürecinde hiç kimse bireysel hesap yapmamalı. Partimize inananlar olarak her zaman CHP kadrolarına destek sunacağız” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.