PAŞABAHÇE MAĞAZALARI OMNİA SU KOLEKSİYON’UNDAN ‘TRIA’

DÜNYA 12.10.2018 - 13:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2389+ kez okundu.
 

PAŞABAHÇE MAĞAZALARI OMNİA SU KOLEKSİYON’UNDAN ‘TRIA’

Paşabahçe Mağazaları, ünlü tasarımcı Matthieu Girel’in tasarladığı ve geleneksel Çeşm-i Bülbül tekniğinin kullanıldığı ‘Tria’ karafını Omnia Su Koleksiyonu ile mağazalarında tüketicilerle buluşturuyor.   10.10.2018- Paşabahçe Mağazaları’nın ilk olarak 2015 yılında kültür ve gelenekten beslenen özgün Türk camcılığını geleceğe taşıma anlayışı vizyonu doğrultusunda lanse ettiği Omnia Koleksiyonu, şimdi de ‘su’ teması ile çevre ve suyun önemine dikkat çekiyor.   Ünlü tasarımcılar ve genç yetenekleri bir araya getiren Omnia Su Koleksiyonu, bağımsız ürün tasarımcısı, Design Preis ve Swiss Design Award’a aday gösterilen Matthieu Girel’in ‘Tria’ adını verdiği karafı sanatseverlerin beğenesine sunuyor. Geleneksel Çeşm-i Bülbül tekniği kullanılarak tasarlanan üç ağızlıklı geometrik karaf şık sofralar için ideal bir seçenek.   Omnia Su Koleksiyonu’ndaki diğer ürünlere Paşabahçe Mağazaları’ndan ve www.pasabahcemagazalari.com adresinden ulaşabilirsiniz.    

Paşabahçe Mağazaları, ünlü tasarımcı Matthieu Girel’in tasarladığı ve geleneksel Çeşm-i Bülbül tekniğinin kullanıldığı ‘Tria’ karafını Omnia Su Koleksiyonu ile mağazalarında tüketicilerle buluşturuyor.

 

10.10.2018- Paşabahçe Mağazaları’nın ilk olarak 2015 yılında kültür ve gelenekten beslenen özgün Türk camcılığını geleceğe taşıma anlayışı vizyonu doğrultusunda lanse ettiği Omnia Koleksiyonu, şimdi de ‘su’ teması ile çevre ve suyun önemine dikkat çekiyor.

 

Ünlü tasarımcılar ve genç yetenekleri bir araya getiren Omnia Su Koleksiyonu, bağımsız ürün tasarımcısı, Design Preis ve Swiss Design Award’a aday gösterilen Matthieu Girel’in ‘Tria’ adını verdiği karafı sanatseverlerin beğenesine sunuyor. Geleneksel Çeşm-i Bülbül tekniği kullanılarak tasarlanan üç ağızlıklı geometrik karaf şık sofralar için ideal bir seçenek.

 

Omnia Su Koleksiyonu’ndaki diğer ürünlere Paşabahçe Mağazaları’ndan ve www.pasabahcemagazalari.com adresinden ulaşabilirsiniz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.