PASSOLİG KARTLARINA ZAM YAPILDI

SPOR 19.06.2017 - 15:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2831+ kez okundu.
 

PASSOLİG KARTLARINA ZAM YAPILDI

    Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig karşılaşmalarını izlemek için kullanılan Passolig E-Bilet kartlarına, ÜFE ve TÜFE artışları göz önünde bulundurularak yüzde 13.49 oranında zam yapıldı. Yapılan zam ile birlikte en düşük Passolig kart yıllık ücreti 19 TL olurken, kart yenileme ücretlerinde de aynı zam oranı geçerli olacak. Süper lig kulüplerinin en düşük Passolig kart ücretleri 17 TL’den 19 TL’ye yükselirken TFF 1.lig takımlarının Passolig kartlarının fiyatları 19 TL’den satılacak. Yeni fiyatların bu haftadan itibaren geçerli olacağı öğrenildi. Öte yandan sadece TFF 1. ligin yeni takımı Ankaragücü’nün Passolig kart ücretinin 25 TL olacağı ve satışının önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi. ADANA DEMİRSPOR PASO LİGDE İLK 6’DA Passolig’in sürekli olarak güncellediği Passolig kart sayılarında TFF 1.lig ekiplerinden Eskişehirspor 60 bin, Adana Demirspor 48 bin ile bir çok süper lig takımını geride bıraktı. Toplamda ise 2 milyon 867 bin Passolig kart satışı yapıldı. 

 

 

Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig karşılaşmalarını izlemek için kullanılan Passolig E-Bilet kartlarına, ÜFE ve TÜFE artışları göz önünde bulundurularak yüzde 13.49 oranında zam yapıldı.

Yapılan zam ile birlikte en düşük Passolig kart yıllık ücreti 19 TL olurken, kart yenileme ücretlerinde de aynı zam oranı geçerli olacak. Süper lig kulüplerinin en düşük Passolig kart ücretleri 17 TL’den 19 TL’ye yükselirken TFF 1.lig takımlarının Passolig kartlarının fiyatları 19 TL’den satılacak. Yeni fiyatların bu haftadan itibaren geçerli olacağı öğrenildi. Öte yandan sadece TFF 1. ligin yeni takımı Ankaragücü’nün Passolig kart ücretinin 25 TL olacağı ve satışının önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi.

ADANA DEMİRSPOR PASO LİGDE İLK 6’DA

Passolig’in sürekli olarak güncellediği Passolig kart sayılarında TFF 1.lig ekiplerinden Eskişehirspor 60 bin, Adana Demirspor 48 bin ile bir çok süper lig takımını geride bıraktı. Toplamda ise 2 milyon 867 bin Passolig kart satışı yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.