Pedallar Bu Kez “Cumhuriyet” İçin Döndü

31.10.2019 - 16:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 956+ kez okundu.
 

Pedallar Bu Kez “Cumhuriyet” İçin Döndü

  Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ev sahipliği yapan Optimum’da 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Bandosu, sevinç ve duygu yüklü anların bir arada yaşandığı duygu yüklü konser verdi.  Düzenlenen bisiklet turunda ise pedallar Cumhuriyet için döndü.     ADANA/ Kurtuluş Savaşı’nın en kritik kentlerinden olan Adana’da, her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde yaşandı.    Hazırlıkları günler öncesinden başlayan etkinlikler kapsamında, Optimum’un tüm katları ve dış cephesi bayraklar ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleriyle süslendi.   COŞKU KENTE DE TAŞINDI Gün boyunca devam eden ve her yaş grubundan ziyaretçilerin katılımı ile gerçekleşen etkinlikler kapsamında, AVM’nin tüm katlarında doya doya yaşanan Cumhuriyet coşkusu kentin en işlek caddelerine de taşındı. Sporun yenilikçi yüzü Decathlon Mağazası iş birliğinde gerçekleştirilen bisiklet turu geniş bir katılımla gerçekleşti.  Ay -Yıldızlı balonlar ve şanlı Türk Bayraklarıyla süslenmiş bisikletleriyle Optimum önünde toplanan bisikletçiler, buradan topluca kent merkezine hareket etti. Bisikletçiler; Taş Köprü, Fuzuli Caddesi, Toros Caddesi, Gazipaşa Bulvarı, Baraj Gölü, İller Bankası ve Dilberler Sekisini takip ederek, pedallarını Cumhuriyet için çevirdiler. Bisikletçiler, güzergah boyunca bol bol alkış aldıkları turlarını Optimum önünde sonlandırdılar.   UNUTULMAZ KONSER Bayraklar ve dev boyuttaki Atatürk posterleri ile süslü AVM içinde devam eden etkinliklerde, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Bandosu unutulmaz bir konser verdi.  Mehter Marşı ile başlayıp, Vatan Marşı ile devam eden konserde, marşların yanı sıra aradan uzun yıllar geçse de dillerden düşmeyen “Bahçe Duvarından Aştım”, “Samanyolu”, “Eski Dostlar”, “Memleketim” ve “Türkiyem” adlı şarkılar seslendirildi. Ziyaretçilerin ellerindeki bayrakları coşkuyla sallayarak eşlik ettikleri konser, “İzmir Marşı” ile sona erdi.   MİNİKLER UNUTULMADI Çocukları da unutmayan Optimum, Cumhuriyet onuruna minik ziyaretçileri için sevilen çizgi film karakterlerini konuk etti.  “Maşa ve Koca Ayı” ile iki gün boyunca eğlence dolu anlar yaşan çocuklar, eğlenerek öğrenmenin yanı sıra Cumhuriyet coşkusunu yüreklerinde htiler. 


 
Cumhuriyet Bayramı coşkusuna ev sahipliği yapan Optimum’da 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Bandosu, sevinç ve duygu yüklü anların bir arada yaşandığı duygu yüklü konser verdi.  Düzenlenen bisiklet turunda ise pedallar Cumhuriyet için döndü.
 
 
ADANA/ Kurtuluş Savaşı’nın en kritik kentlerinden olan Adana’da, her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde yaşandı. 
 
Hazırlıkları günler öncesinden başlayan etkinlikler kapsamında, Optimum’un tüm katları ve dış cephesi bayraklar ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün posterleriyle süslendi.
 
COŞKU KENTE DE TAŞINDI
Gün boyunca devam eden ve her yaş grubundan ziyaretçilerin katılımı ile gerçekleşen etkinlikler kapsamında, AVM’nin tüm katlarında doya doya yaşanan Cumhuriyet coşkusu kentin en işlek caddelerine de taşındı. Sporun yenilikçi yüzü Decathlon Mağazası iş birliğinde gerçekleştirilen bisiklet turu geniş bir katılımla gerçekleşti.  Ay -Yıldızlı balonlar ve şanlı Türk Bayraklarıyla süslenmiş bisikletleriyle Optimum önünde toplanan bisikletçiler, buradan topluca kent merkezine hareket etti.

Bisikletçiler; Taş Köprü, Fuzuli Caddesi, Toros Caddesi, Gazipaşa Bulvarı, Baraj Gölü, İller Bankası ve Dilberler Sekisini takip ederek, pedallarını Cumhuriyet için çevirdiler. Bisikletçiler, güzergah boyunca bol bol alkış aldıkları turlarını Optimum önünde sonlandırdılar.
 
UNUTULMAZ KONSER
Bayraklar ve dev boyuttaki Atatürk posterleri ile süslü AVM içinde devam eden etkinliklerde, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Bandosu unutulmaz bir konser verdi.  Mehter Marşı ile başlayıp, Vatan Marşı ile devam eden konserde, marşların yanı sıra aradan uzun yıllar geçse de dillerden düşmeyen “Bahçe Duvarından Aştım”, “Samanyolu”, “Eski Dostlar”, “Memleketim” ve “Türkiyem” adlı şarkılar seslendirildi. Ziyaretçilerin ellerindeki bayrakları coşkuyla sallayarak eşlik ettikleri konser, “İzmir Marşı” ile sona erdi.
 
MİNİKLER UNUTULMADI
Çocukları da unutmayan Optimum, Cumhuriyet onuruna minik ziyaretçileri için sevilen çizgi film karakterlerini konuk etti.  “Maşa ve Koca Ayı” ile iki gün boyunca eğlence dolu anlar yaşan çocuklar, eğlenerek öğrenmenin yanı sıra Cumhuriyet coşkusunu yüreklerinde htiler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.