Peri Masalı gibi! Katlavlar’ın en mutlu günü

19.09.2019 - 17:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2628+ kez okundu.
 

Peri Masalı gibi! Katlavlar’ın en mutlu günü

  Avukat Ali Yılmaz Katlav, gönlünü kaptırdığı İlksen Bayraktar ile görkemli bir törenle dünya evine girdi.  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Belediye Meclis Üyesi Ayça Katlav’ın kardeşi Ali Yılmaz Katlav ile İlksen Bayraktak’ın düğün töreni, Karslılar mahallesi göl kenarındaki Liza Garden’da gerçekleştirildi. Düğüne, Adana Barosu Başkanı Veli Küçük, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, damadın arkadaşları ile ailelerin sevenleri ve yakınları katıldı.  Nikahları kıyılırken mutlulukları gözlerinden okunan gelin ile damat gecede gönüllerince dans edip eğlendi.  ------------ Meclis üyesi Ayça Katlav, düğün törenine çok şık bir kıyafetle katıldı.  Adana Baro Başkanı Veli Küçük de meslektaşının düğün törenine katılarak mutluluk diledi.

 

Avukat Ali Yılmaz Katlav, gönlünü kaptırdığı İlksen Bayraktar ile görkemli bir törenle dünya evine girdi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çukurova İlçe Belediye Meclis Üyesi Ayça Katlav’ın kardeşi Ali Yılmaz Katlav ile İlksen Bayraktak’ın düğün töreni, Karslılar mahallesi göl kenarındaki Liza Garden’da gerçekleştirildi. Düğüne, Adana Barosu Başkanı Veli Küçük, MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ, damadın arkadaşları ile ailelerin sevenleri ve yakınları katıldı. 
Nikahları kıyılırken mutlulukları gözlerinden okunan gelin ile damat gecede gönüllerince dans edip eğlendi. 

------------
Meclis üyesi Ayça Katlav, düğün törenine çok şık bir kıyafetle katıldı. 
Adana Baro Başkanı Veli Küçük de meslektaşının düğün törenine katılarak mutluluk diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.