PETROL BORU HATTINDA HIRSIZLIK

GÜNDEM 17.07.2018 - 11:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2244+ kez okundu.
 

PETROL BORU HATTINDA HIRSIZLIK

Adana İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca; kaçakçılık ve organize suçların önlenmesine yönelik icra edilen çalışmalar kapsamında; Adana ili Ceyhan ilçesi ile Şanlıurfa ili merkez ve Viranşehir ilçesinde “Petrol Boru Hattından Hırsızlık” suçunu işleyen şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.   Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 4 ayrı adrese yapılan operasyonda şüphelilerden 2’si yakalanarak, mahkemeye sevk edilmiş olup, haklarında adli işlem başlatılmıştır. Firari 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.   Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda; Ceyhan-Kırıkkale ve Ceyhan-Kerkük Petrol Boru Hattından ham petrol çalmak için kullandıkları Oksijen Tüpü, Spiral Makinası, çok sayıda Spiral Taşı, Matkap, Boru Anahtarı ve Uzatma Kabloları ile birlikte 2 adet sahte araç plakası ele geçirildi.   Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Adana İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca; kaçakçılık ve organize suçların önlenmesine yönelik icra edilen çalışmalar kapsamında; Adana ili Ceyhan ilçesi ile Şanlıurfa ili merkez ve Viranşehir ilçesinde “Petrol Boru Hattından Hırsızlık” suçunu işleyen şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

 

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 4 ayrı adrese yapılan operasyonda şüphelilerden 2’si yakalanarak, mahkemeye sevk edilmiş olup, haklarında adli işlem başlatılmıştır. Firari 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir.

 

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda; Ceyhan-Kırıkkale ve Ceyhan-Kerkük Petrol Boru Hattından ham petrol çalmak için kullandıkları Oksijen Tüpü, Spiral Makinası, çok sayıda Spiral Taşı, Matkap, Boru Anahtarı ve Uzatma Kabloları ile birlikte 2 adet sahte araç plakası ele geçirildi.

 

Vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.