Plaza Şıklığı Rahatlık Kazandı

GÜNDEM 12.11.2019 - 13:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2315+ kez okundu.
 

Plaza Şıklığı Rahatlık Kazandı

Yoğun iş temposunda business görünüme rahatlık katan XD Design’in Bobby Bizz koleksiyonu kolay ve fonksiyonel kullanımıyla erkeklerin gözdesi oluyor. Hem elde hem de sırtınızda taşıma imkanı sağlayan XD Design sırt çantası modelleri, sadeliğinize şıklık kazandırırken kombininize de uyum sağlıyor. Ergonomik taşıma özelliği sayesinde tüm gün vücudu yormayan Bobby Bizz modelli sırt çantaları, yoğun iş görüşmelerinizde enerjinizi olumsuz etkilemiyor. Valiz askı aparatı ile iş seyahatlerinizde yükü valize bırakan sırt çantaları, keyifli bir seyahat geçirmenizi sağlıyor.  İş hayatına yaşanan yoğun tempoyu daha rahat geçirebilmenin en iyi yolu fonksiyonel ve kullanışlı bir çantadan geçiyor. Kurumsal iş hayatında resmi bir duruşa sahip tarzınıza uyum sağlayan XD Design sırt çantası modelleri, şıklığın yanında rahatlığı beraberinde getiriyor.  Elde, sırtta veya valiz üstünde taşınabilme özelliğiyle birçok seçenek sunan XD Design sırt çantası modelleri, erkeklerin plaza şıklığına şıklık katıyor. Gizli ve kilitlenebilir fermuarları ile hırsızlara meydan okuyan sırt çantası modelleri, hem güvenilir hem de rahat bir iş seyahati vadediyor. Küçük eşyalarınızı saklamak için çeşitli bölme ve gizli ceplerle dizayn edilen XD Design sırt çantaları, Beymen, Vakkorama ve Hipicon. com’da satışa sunuluyor.


Yoğun iş temposunda business görünüme rahatlık katan XD Design’in Bobby Bizz koleksiyonu kolay ve fonksiyonel kullanımıyla erkeklerin gözdesi oluyor. Hem elde hem de sırtınızda taşıma imkanı sağlayan XD Design sırt çantası modelleri, sadeliğinize şıklık kazandırırken kombininize de uyum sağlıyor. Ergonomik taşıma özelliği sayesinde tüm gün vücudu yormayan Bobby Bizz modelli sırt çantaları, yoğun iş görüşmelerinizde enerjinizi olumsuz etkilemiyor. Valiz askı aparatı ile iş seyahatlerinizde yükü valize bırakan sırt çantaları, keyifli bir seyahat geçirmenizi sağlıyor. 

İş hayatına yaşanan yoğun tempoyu daha rahat geçirebilmenin en iyi yolu fonksiyonel ve kullanışlı bir çantadan geçiyor. Kurumsal iş hayatında resmi bir duruşa sahip tarzınıza uyum sağlayan XD Design sırt çantası modelleri, şıklığın yanında rahatlığı beraberinde getiriyor. 

Elde, sırtta veya valiz üstünde taşınabilme özelliğiyle birçok seçenek sunan XD Design sırt çantası modelleri, erkeklerin plaza şıklığına şıklık katıyor. Gizli ve kilitlenebilir fermuarları ile hırsızlara meydan okuyan sırt çantası modelleri, hem güvenilir hem de rahat bir iş seyahati vadediyor. Küçük eşyalarınızı saklamak için çeşitli bölme ve gizli ceplerle dizayn edilen XD Design sırt çantaları, Beymen, Vakkorama ve Hipicon. com’da satışa sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.