POLİS OKUL ÖNLERİNDE DENETİMLERİ SIKI TUTUYOR

28.03.2019 - 13:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2367+ kez okundu.
 

POLİS OKUL ÖNLERİNDE DENETİMLERİ SIKI TUTUYOR

    Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı 85 ekip ve 250 personelin katılımıyla İl Merkezinde bulunan 10 noktada 36 okul önü ve çevresinde, çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri, yaya geçitleri ve okul servis araçlarına yönelik denetim uygulaması yapıldı.     26/03/2019 günü İl Merkezinde 36 okul önü ve çevresi ekiplerce kontrol edilmiştir. Ekiplerce yapılan uygulamada ilkokul, ortaokul ve lise çevreleri ile yakınındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları vb. yerler ile okul çevresinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslar kontrol edilmiştir.   Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde; İlimizde yapılan ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Tem Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği uygulama neticesinde;   (3.272) şahıs sorgulandığı,      (37) İş yeri kontrol edildiği,   (48) servis aracı Trafik Ekiplerince kontrol edildiği,   (1.379) sivil araç kontrol edilmiş, kontrol edilen araçlardan (11) araca cezai işlem uygulandığı,   (14) park ve bahçe kontrol edildiği,   Çeşitli suçlardan aranması olan (8) şahıs göz altına alındığı,   (1) Adet Ruhsatsız Tabanca ve bu tabancaya ait (1) adet Şarjör ele geçirildi,   (1) Adet Kuru sıkı tabanca, (1) Adet Şarjör ve (10) Adet mermi elde edilmiştir.    

 

 

Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı 85 ekip ve 250 personelin katılımıyla İl Merkezinde bulunan 10 noktada 36 okul önü ve çevresinde, çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri, yaya geçitleri ve okul servis araçlarına yönelik denetim uygulaması yapıldı.  

 

26/03/2019 günü İl Merkezinde 36 okul önü ve çevresi ekiplerce kontrol edilmiştir. Ekiplerce yapılan uygulamada ilkokul, ortaokul ve lise çevreleri ile yakınındaki park ve bahçeler, metruk binalar, alkol ve tütün mamulleri satışı yapılan yerler, içkili yerler, iddia ve ganyan bayileri, kahvehaneler, internet ve oyun salonları vb. yerler ile okul çevresinde okulla ilişkisi bulunmayan şüpheli şahıslar kontrol edilmiştir.

 

Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde; İlimizde yapılan ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Narkotik Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Tem Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği uygulama neticesinde;

 

  • (3.272) şahıs sorgulandığı,   

 

  • (37) İş yeri kontrol edildiği,

 

  • (48) servis aracı Trafik Ekiplerince kontrol edildiği,

 

  • (1.379) sivil araç kontrol edilmiş, kontrol edilen araçlardan (11) araca cezai işlem uygulandığı,

 

  • (14) park ve bahçe kontrol edildiği,

 

  • Çeşitli suçlardan aranması olan (8) şahıs göz altına alındığı,

 

  • (1) Adet Ruhsatsız Tabanca ve bu tabancaya ait (1) adet Şarjör ele geçirildi,

 

  • (1) Adet Kuru sıkı tabanca, (1) Adet Şarjör ve (10) Adet mermi elde edilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.