Potanın filesini kestiler

SPOR 02.01.2018 - 13:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1760+ kez okundu.
 

Potanın filesini kestiler

Adana’da eğitimde ilkleri kazandıran, eğitimin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetleriyle de öğrencilerini destekleyen Erkan Koleji, basketbolda Adana şampiyonu oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Adana Liselerarası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği, 4 Aralık’ta başladı. 65 takımın katıldığı müsabakalar yaklaşık bir ay sürdü. Grup maçlarını birinci tamamlayan, eleme maçlarını da kazanan Erkan Koleji Lise Basketbol Takımı, nağmağlup olarak finale çıktı. Adnan Menderes Spor Salonu’nda yapılan final maçını 71-63 kazanan Erkan Koleji, basketbolda Adana şampiyonu oldu. Erkanlı basketbolcular, kupa töreni sonrası potadaki fileyi de keserek, kupayla birlikte okullarına götürdüler. Okullarında coşkuyla karşılanan takımı ve koçlarını kutlayan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, “1988’de rahmetli babamız Hatip beyin Türk eğitimine kazandırdığı Erkan Eğitim Kurumları, yaptığı her işi mükemmellik hedefiyle sonuçlandırmaktadır.  Adana’nın köklü eğitim kurumlarından biri olmanın sorumluluğuyla hareket eden ve eğitimde ilkleri ülkemize kazandıran kurumumuz, sadece eğitimle değil, sportif ve kültürel faaliyetleriyle de geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi, gençlerimizi desteklemek, onları geleceğe hazırlamaktadır. Basketbol takımımızdaki sporcularımızı, şampiyonlukta emeği geçenleri kutluyorum. Kendileriyle gurur duyduğumuz öğrencilerimizin, önce bölge, ardından da Türkiye şampiyonasında okulumuzu ve kentimiz Adana’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Kendilerine başarı diliyorum” dedi.

Adana’da eğitimde ilkleri kazandıran, eğitimin yanı sıra kültürel ve sportif faaliyetleriyle de öğrencilerini destekleyen Erkan Koleji, basketbolda Adana şampiyonu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği Adana Liselerarası Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği, 4 Aralık’ta başladı. 65 takımın katıldığı müsabakalar yaklaşık bir ay sürdü. Grup maçlarını birinci tamamlayan, eleme maçlarını da kazanan Erkan Koleji Lise Basketbol Takımı, nağmağlup olarak finale çıktı. Adnan Menderes Spor Salonu’nda yapılan final maçını 71-63 kazanan Erkan Koleji, basketbolda Adana şampiyonu oldu. Erkanlı basketbolcular, kupa töreni sonrası potadaki fileyi de keserek, kupayla birlikte okullarına götürdüler. Okullarında coşkuyla karşılanan takımı ve koçlarını kutlayan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, “1988’de rahmetli babamız Hatip beyin Türk eğitimine kazandırdığı Erkan Eğitim Kurumları, yaptığı her işi mükemmellik hedefiyle sonuçlandırmaktadır. 

Adana’nın köklü eğitim kurumlarından biri olmanın sorumluluğuyla hareket eden ve eğitimde ilkleri ülkemize kazandıran kurumumuz, sadece eğitimle değil, sportif ve kültürel faaliyetleriyle de geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi, gençlerimizi desteklemek, onları geleceğe hazırlamaktadır. Basketbol takımımızdaki sporcularımızı, şampiyonlukta emeği geçenleri kutluyorum. Kendileriyle gurur duyduğumuz öğrencilerimizin, önce bölge, ardından da Türkiye şampiyonasında okulumuzu ve kentimiz Adana’mızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Kendilerine başarı diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.