POZANTI’DA UMUT DAĞITTILAR

GÜNDEM 24.09.2018 - 14:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2728+ kez okundu.
 

POZANTI’DA UMUT DAĞITTILAR

Adana’da her görüşten ‘iyi insanlar’ın biraraya gelerek oluşturduğu Umut Yolcuları Gönüllüler Ekibi, Pozantı ilçesinde 100 çocuğun yüzünü güldürdü.
HERKES BU İYİLİĞE GÖNÜL VERDİ  Sosyete Kuaförü Burhan’ın başı çektiği ekipte, Zeynep, Orhan, Dilek, Yasemin, Mübeccel, Ayşe, Handan, Nilgül, İbrahim, Murat, Mehmet, Fatma, Halil, Elif, Hasan, Eda, Sevgi, Yasemin, Tuğba, Ece, Egemen, Recep, Tayfun isimli birçok meslek grubundan gönüllüler, Pozantı ilçesindeki Aşçı Bekirli ilkokulunda ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdi.  ÇOCUKLARA GÜZEL BİR GÜN YAŞATTILAR  Umut Yolcuları Gönüllüler Ekibi, 100 ilkokul öğrencisine okul çantasından kırtasiye malzemesine, monttan ayakkabı ve santranç takımlarına hediyeler dağıttı. Güzel bir organizasyonla palyaçolar eşliğinde çocuklara meyve suyu, kek, patlamış mısır dağıtan iyilikseverler, onları mutlu etmenin heyecanını da yaşadı.  TEŞEKKÜR ETTİLER Umut Yolcuları Gönüllüler Ekibi, çocuklara ihtiyaç malzemelerinin ulaştırılmasında destek veren Pozantı Kaymakamı Mehmet Soylu, Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Aşçı Bekirli Köyü İlkokulu Müdürü Murat Karacan, Garzinon komutanı ile muhtara teşekkür etti. Umut Yolcuları Gönüllüleri, ayrıca şehit asker ve polisler için de önümüzdeki günlerde mevlit okutacak.
Adana’da her görüşten ‘iyi insanlar’ın biraraya gelerek oluşturduğu Umut Yolcuları Gönüllüler Ekibi, Pozantı ilçesinde 100 çocuğun yüzünü güldürdü.

HERKES BU İYİLİĞE GÖNÜL VERDİ 
Sosyete Kuaförü Burhan’ın başı çektiği ekipte, Zeynep, Orhan, Dilek, Yasemin, Mübeccel, Ayşe, Handan, Nilgül, İbrahim, Murat, Mehmet, Fatma, Halil, Elif, Hasan, Eda, Sevgi, Yasemin, Tuğba, Ece, Egemen, Recep, Tayfun isimli birçok meslek grubundan gönüllüler, Pozantı ilçesindeki Aşçı Bekirli ilkokulunda ihtiyaç sahibi öğrencileri sevindirdi. 
ÇOCUKLARA GÜZEL BİR GÜN YAŞATTILAR 
Umut Yolcuları Gönüllüler Ekibi, 100 ilkokul öğrencisine okul çantasından kırtasiye malzemesine, monttan ayakkabı ve santranç takımlarına hediyeler dağıttı. Güzel bir organizasyonla palyaçolar eşliğinde çocuklara meyve suyu, kek, patlamış mısır dağıtan iyilikseverler, onları mutlu etmenin heyecanını da yaşadı. 
TEŞEKKÜR ETTİLER
Umut Yolcuları Gönüllüler Ekibi, çocuklara ihtiyaç malzemelerinin ulaştırılmasında destek veren Pozantı Kaymakamı Mehmet Soylu, Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Aşçı Bekirli Köyü İlkokulu Müdürü Murat Karacan, Garzinon komutanı ile muhtara teşekkür etti. Umut Yolcuları Gönüllüleri, ayrıca şehit asker ve polisler için de önümüzdeki günlerde mevlit okutacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.