POZANTI’YA MİLLET PARKI!

SİYASET 13.09.2018 - 15:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1533+ kez okundu.
 

POZANTI’YA MİLLET PARKI!

Adana’da yaz aylarında halkın akın ettiği Pozantı ilçesinde,  Çakıt çayı kenarında yaptırılan Gökbez parkı “Millet Bahçesi” oluyor. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 33 dönümlük yeşil alanın Millet Bahçesi’ne dönüştürülmesi yönündeki teklifin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildiğini söyledi.  KÜLTÜR PARKI BAŞLAYACAK  Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheribucak başkanlığında biraraya geldi. 14 maddelik gündemle toplanan mecliste, Pozantı Belediyesi’nce yaptırılacak Kültür parkı yapımı ve tahsisine ilişkin teklif de görüşüldü. Başkan Mustafa Çay, yaptığı açıklamada, Kültür Parkı’nda konserlerin yapılacağı 2 bin 500 kişilik amfi tiyatro yapmayı planladıklarını, 10 dönümlük alanda ise düğünlerin yapılacağı aynı zamanda semt pazarı olarak da kullanılacak bir yapı inşa etmeyi planladıklarını bildirdi. Kültür Parkı’nın yüzde 30’lik kısmının Pozantı Belediyesi, yüzde 70’lik kısmının ise Adana Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirileceğini anlatan Çay, “Parkın projesi hazır ihaleye çıkılacak. Çalışmayı bu yıl içinde başlatıp gelecek yaz tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Adana’da yaz aylarında halkın akın ettiği Pozantı ilçesinde,  Çakıt çayı kenarında yaptırılan Gökbez parkı “Millet Bahçesi” oluyor. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 33 dönümlük yeşil alanın Millet Bahçesi’ne dönüştürülmesi yönündeki teklifin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na iletildiğini söyledi. 
KÜLTÜR PARKI BAŞLAYACAK 
Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheribucak başkanlığında biraraya geldi. 14 maddelik gündemle toplanan mecliste, Pozantı Belediyesi’nce yaptırılacak Kültür parkı yapımı ve tahsisine ilişkin teklif de görüşüldü. Başkan Mustafa Çay, yaptığı açıklamada, Kültür Parkı’nda konserlerin yapılacağı 2 bin 500 kişilik amfi tiyatro yapmayı planladıklarını, 10 dönümlük alanda ise düğünlerin yapılacağı aynı zamanda semt pazarı olarak da kullanılacak bir yapı inşa etmeyi planladıklarını bildirdi. Kültür Parkı’nın yüzde 30’lik kısmının Pozantı Belediyesi, yüzde 70’lik kısmının ise Adana Büyükşehir Belediyesi’nce gerçekleştirileceğini anlatan Çay, “Parkın projesi hazır ihaleye çıkılacak. Çalışmayı bu yıl içinde başlatıp gelecek yaz tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.