Pozantı’da 10 bedensel engelliye tekerlekli sandalye

GÜNDEM 07.12.2018 - 15:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1809+ kez okundu.
 

Pozantı’da 10 bedensel engelliye tekerlekli sandalye

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ücretsiz sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına götürüyor,Torosların eteklerinde dezavantajlı bireylere yaşama sevinci aşılıyor, hayata daha sıkı tutunmalarını sağlıyor.
  Adana’da dezavantajlı bireylerin yaşama sevincini arttırmak ve hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak amacıyla hizmetler üreten Adana Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Pozantı ilçesinde yaşayan bedensel engelli 10 vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın koordinesinde ücretsiz evde bakım, evde sağlık ve meme kanserinin erken tanısını sağlayan mamografi hizmetlerini ilçede yaygınlaştıran Adana Büyükşehir Belediyesi, engellilerin de yüzünü güldürdü. SÖZLÜ, POZANTI’YA HİZMET YAĞDIRIYOR Başkan Hüseyin Sözlü’nün 4,5 yıllık görev süresinde ihtiyaç sahibi engellilere bin 454 tekerlekli sandalye,  161 adet akülü araç ve 733 adet beyaz bastonu ücretsiz dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Pozantı İlçesi’nde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 10 vatandaşa tekerlekli sandalye dağıttı. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fatih Karayandı ile birlikte ziyaretlerde bulunup, ihtiyaç sahibi vatandaşlara moral aşıladı. Büyükşehir Belediyesi’nin uzman sağlık personeli, evden çıkamayan, hareket kabiliyeti az veya hiç olmayan, 60 yaş üzeri yatağa bağımlı vatandaşlara ücretsiz evde bakım ve evde sağlık hizmeti verdi. Görevliler, yaşlı, hasta ve engelli bireylerin kişisel bakımı, ağız sağlığı bakımı, saç ve sakal tıraşı ile tırnak bakımlarını gerçekleştirdi. BAŞKAN ÇAY’DAN BAŞKAN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR 4 gün kesintisiz devam eden ücretsiz evde sağlık, evde bakım ve mamografi hizmetlerinin yanı sıra Başkan Mustafa Çay ve Daire Başkanı Fatih Karayandı, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların evlerini ziyaret etti. Samimi sohbetlerin yapıldığı ziyaretlerde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin satın aldığı 10 adet tekerlekli sandalye, bedensel engelli vatandaşlara hediye edildi. Başkan Mustafa Çay, “Adana Büyükşehir Belediyemizin, çok anlamlı ve maneviyatı yüksek hizmetlerinin Pozantı ilçemize de yansıtılıyor olmasından büyük memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz. Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye ve bu hizmetlerde emeği geçen tüm personele hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, ücretsiz sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına götürüyor,Torosların eteklerinde dezavantajlı bireylere yaşama sevinci aşılıyor, hayata daha sıkı tutunmalarını sağlıyor.

 

Adana’da dezavantajlı bireylerin yaşama sevincini arttırmak ve hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak amacıyla hizmetler üreten Adana Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Pozantı ilçesinde yaşayan bedensel engelli 10 vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın koordinesinde ücretsiz evde bakım, evde sağlık ve meme kanserinin erken tanısını sağlayan mamografi hizmetlerini ilçede yaygınlaştıran Adana Büyükşehir Belediyesi, engellilerin de yüzünü güldürdü.
SÖZLÜ, POZANTI’YA HİZMET YAĞDIRIYOR
Başkan Hüseyin Sözlü’nün 4,5 yıllık görev süresinde ihtiyaç sahibi engellilere bin 454 tekerlekli sandalye,  161 adet akülü araç ve 733 adet beyaz bastonu ücretsiz dağıtan Adana Büyükşehir Belediyesi, Engelliler Haftası kapsamında Pozantı İlçesi’nde ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 10 vatandaşa tekerlekli sandalye dağıttı. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fatih Karayandı ile birlikte ziyaretlerde bulunup, ihtiyaç sahibi vatandaşlara moral aşıladı. Büyükşehir Belediyesi’nin uzman sağlık personeli, evden çıkamayan, hareket kabiliyeti az veya hiç olmayan, 60 yaş üzeri yatağa bağımlı vatandaşlara ücretsiz evde bakım ve evde sağlık hizmeti verdi. Görevliler, yaşlı, hasta ve engelli bireylerin kişisel bakımı, ağız sağlığı bakımı, saç ve sakal tıraşı ile tırnak bakımlarını gerçekleştirdi.
BAŞKAN ÇAY’DAN BAŞKAN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR
4 gün kesintisiz devam eden ücretsiz evde sağlık, evde bakım ve mamografi hizmetlerinin yanı sıra Başkan Mustafa Çay ve Daire Başkanı Fatih Karayandı, ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların evlerini ziyaret etti. Samimi sohbetlerin yapıldığı ziyaretlerde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin satın aldığı 10 adet tekerlekli sandalye, bedensel engelli vatandaşlara hediye edildi. Başkan Mustafa Çay, “Adana Büyükşehir Belediyemizin, çok anlamlı ve maneviyatı yüksek hizmetlerinin Pozantı ilçemize de yansıtılıyor olmasından büyük memnuniyet ve mutluluk duyuyoruz. Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye ve bu hizmetlerde emeği geçen tüm personele hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.