Pozantı Gençlikspor’un

SPOR 09.11.2018 - 13:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1360+ kez okundu.
 

Pozantı Gençlikspor’un

  Adana Süper Amatör Lig takımlarından Pozantı Gençlikspor, geçtiğimiz hafta Yüksel Gençlikspor’la 1-1 berabere kalarak liderliği Ülkügücüspor’a bıraktı. Henüz ligin başında olduklarını belirten Teknik Direktör Fehim Köroğlu, kaybedilen 2 puanın şampiyonluk yolunda kendilerine geri adım attırmayacaklarını söyledi. Gergin havada oynanan Yüksel Gençlikspor karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen son dakikada yedikleri golle, maçı 1-1 berabere bitirdiklerini kaydeden Köroğlu, “Bu maç geçti gitti. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Hedefimiz şamyiyonluk. Çok yoğun antrenman programımız var. Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Akkapıspor maçına tam kadro çıkarak 3 puanı alan taraf biz olacağız. Başkanımız Özgür Gören ve Asbaşkanımız, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Futbolcularım, Adana Süper Amatör Lig’in en iyi oyuncuları. Tökezledik ama yıkılmayacağız. Galibiyet serimize bıraktığımız yerden devam edeceğiz” diyerek ümitli konuştu.

 

Adana Süper Amatör Lig takımlarından Pozantı Gençlikspor, geçtiğimiz hafta Yüksel Gençlikspor’la 1-1 berabere kalarak liderliği Ülkügücüspor’a bıraktı.

Henüz ligin başında olduklarını belirten Teknik Direktör Fehim Köroğlu, kaybedilen 2 puanın şampiyonluk yolunda kendilerine geri adım attırmayacaklarını söyledi. Gergin havada oynanan Yüksel Gençlikspor karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen son dakikada yedikleri golle, maçı 1-1 berabere bitirdiklerini kaydeden Köroğlu, “Bu maç geçti gitti. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Hedefimiz şamyiyonluk. Çok yoğun antrenman programımız var. Takımda sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Akkapıspor maçına tam kadro çıkarak 3 puanı alan taraf biz olacağız. Başkanımız Özgür Gören ve Asbaşkanımız, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Futbolcularım, Adana Süper Amatör Lig’in en iyi oyuncuları. Tökezledik ama yıkılmayacağız. Galibiyet serimize bıraktığımız yerden devam edeceğiz” diyerek ümitli konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.