Pozantılı öğrencilere 5 bin bere ve atkı

EĞİTİM 22.12.2017 - 10:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1099+ kez okundu.
 

Pozantılı öğrencilere 5 bin bere ve atkı

Başkan Mahmut Sami Baysal, Sosyal Giyim Market aracılığıyla ilçedeki tüm öğrencileri bere ve atkı hediye ederek sevindirdi.
  Adana’nın Pozantı İlçesi’nde Sosyal Giyim Market projesini hayata geçirerek, hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında yardımlaşma ve dayanışma köprüsü oluşturan Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal,  ilçedeki tüm öğrencilere bere ve atkı hediye etti. 5 bin adet bere ve atkı dağıtımını başlatan Başkan Mahmut Sami Baysal, “Hediye ettiğimiz bere ve atkılarla çocuklarımızı sevindirmeyi, onları biraz olsun soğuk kış günlerinden korumayı, hastalanmalarını önlemeyi amaçladık” dedi. Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Aşçıbekirli İlkokulu’ndaki bere ve atkı dağıtımına katılıp, öğrencilerin sevincini paylaştı. MHP Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Akpınar ve Belediye Fen İşleri Müdürü Recep Koca ile birlikte öğrencilere atkı ve berelerini hediye eden Başkan Mahmut Sami Baysal, sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini ekledi. Oluşturdukları Sosyal Giyim Market aracılığıyla bere ve atkıların temin edildiğini kaydeden Başkan Baysal, “Pozantı’daki anaokulu, ilkokul ve lise çağındaki tüm öğrencilerimize bere ve atkı dağıtımı yapıyoruz. Çocuklarımızı soğuk kış günlerinde korumayı, hastalanmalarına önlemeyi, yüzlerini gülümsetmeyi amaçladık. Onların sevinciyle bizler de büyük mutluluk yaşıyoruz” diye konuştu. Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, yardımlaşma ve dayanışma köprüsü olan Sosyal Giyim Market’e bağışta bulunan hayırseverlere de şükranlarını sundu. 
Başkan Mahmut Sami Baysal, Sosyal Giyim Market aracılığıyla ilçedeki tüm öğrencileri bere ve atkı hediye ederek sevindirdi.

 

Adana’nın Pozantı İlçesi’nde Sosyal Giyim Market projesini hayata geçirerek, hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında yardımlaşma ve dayanışma köprüsü oluşturan Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal,  ilçedeki tüm öğrencilere bere ve atkı hediye etti. 5 bin adet bere ve atkı dağıtımını başlatan Başkan Mahmut Sami Baysal, “Hediye ettiğimiz bere ve atkılarla çocuklarımızı sevindirmeyi, onları biraz olsun soğuk kış günlerinden korumayı, hastalanmalarını önlemeyi amaçladık” dedi.
Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, Aşçıbekirli İlkokulu’ndaki bere ve atkı dağıtımına katılıp, öğrencilerin sevincini paylaştı. MHP Pozantı İlçe Başkanı Durmuş Akpınar ve Belediye Fen İşleri Müdürü Recep Koca ile birlikte öğrencilere atkı ve berelerini hediye eden Başkan Mahmut Sami Baysal, sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini ekledi. Oluşturdukları Sosyal Giyim Market aracılığıyla bere ve atkıların temin edildiğini kaydeden Başkan Baysal, “Pozantı’daki anaokulu, ilkokul ve lise çağındaki tüm öğrencilerimize bere ve atkı dağıtımı yapıyoruz. Çocuklarımızı soğuk kış günlerinde korumayı, hastalanmalarına önlemeyi, yüzlerini gülümsetmeyi amaçladık. Onların sevinciyle bizler de büyük mutluluk yaşıyoruz” diye konuştu.
Pozantı Belediye Başkanı Mahmut Sami Baysal, yardımlaşma ve dayanışma köprüsü olan Sosyal Giyim Market’e bağışta bulunan hayırseverlere de şükranlarını sundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.