PR atölye dergisi yayın hayatına başladı

EKONOMİ 12.03.2021 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2141+ kez okundu.
 

PR atölye dergisi yayın hayatına başladı

  Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünü akademi ile bir araya getirerek mesleki iş birliklerindeki sınırlılıkları ortadan kaldırmayı hedefleyen İAÜ PR Atölye tarafından öğrenci, akademisyen ve sektör profesyonellerinin katkıları ile hazırlanan PR Atölye dergisi ilk sayısı ile yayın hayatına başladı. İstanbul Aydın Üniversitesiİletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci uygulama birimi İAÜ PR Atölye, sektörde bir ilk olarak gerçekleştirdiği halkla ilişkiler dergisini alana ilgi duyan herkesin beğenisine sunuyor. PR Atölye Dergisi, tasarımından içeriğine kadar temelinde öğrencilerin işlerinin olduğu, sektörde halkla ilişkiler temalı ilk yayın olma özelliğini taşımaktadır. Halkla ilişkiler mesleğini temsil eden, mesleği doğru anlatan ve günceli takip eden sektörel bir dergi olma hedefiyle yola çıkan PR Atölye, birinci sayısının temasını “Pandemi Günlerinde Halkla İlişkiler” olarak belirledi. Sayının teması doğrultusunda pandemide kriz yönetimi, kurum içi etkinlikler, kurumsal sosyal sorumluluk, medya ile ilişkiler gibi konulara yer verilirken; sektörün önde gelen isimlerinden İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) Başkanı Esra Şengülen Ünsür ve Türkiye’de itibar yönetimi denildiğinde ilk akla gelen isim olan Salim Kadıbeşegil ile yapılan röportajlar da derginin ilk sayısının öne çıkan yazıları arasında yerini aldı.Türkiye’yi halkla ilişkiler mesleği ile tanıştıran Prof. Dr. Alaeddin Asna’nın bilinmeyen yönleri, gerek akademide gerekse özel sektörde birlikte çalışmış olduğu akademisyen ve sektör temsilcileri tarafından PR Atölye okurlarına özel olarak bu sayıda anlatıldı. İlerleyen sayılarda röportajlar, kampanya örnekleri, vaka incelemeleri gibi sektörün ve akademinin dile getirmek istediği konuları işleyecek olan PR Atölye dergisi, uzun vadede tüm Türkiye’den öğrencilerin uygulama yapabilecekleri, farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve halkla ilişkiler profesyonellerinin katkı sunabilecekleri kapsamlı bir yayın olmayı hedefliyor. Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan dergi, yılda iki kere ücretsiz olarak yayınlanacak.Dergiye https://www.pratolye.com/dergi/sayi1/ web sitesinden ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

 

Türkiye’de halkla ilişkiler sektörünü akademi ile bir araya getirerek mesleki iş birliklerindeki sınırlılıkları ortadan kaldırmayı hedefleyen İAÜ PR Atölye tarafından öğrenci, akademisyen ve sektör profesyonellerinin katkıları ile hazırlanan PR Atölye dergisi ilk sayısı ile yayın hayatına başladı. İstanbul Aydın Üniversitesiİletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci uygulama birimi İAÜ PR Atölye, sektörde bir ilk olarak gerçekleştirdiği halkla ilişkiler dergisini alana ilgi duyan herkesin beğenisine sunuyor.

PR Atölye Dergisi, tasarımından içeriğine kadar temelinde öğrencilerin işlerinin olduğu, sektörde halkla ilişkiler temalı ilk yayın olma özelliğini taşımaktadır. Halkla ilişkiler mesleğini temsil eden, mesleği doğru anlatan ve günceli takip eden sektörel bir dergi olma hedefiyle yola çıkan PR Atölye, birinci sayısının temasını “Pandemi Günlerinde Halkla İlişkiler” olarak belirledi. Sayının teması doğrultusunda pandemide kriz yönetimi, kurum içi etkinlikler, kurumsal sosyal sorumluluk, medya ile ilişkiler gibi konulara yer verilirken; sektörün önde gelen isimlerinden İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) Başkanı Esra Şengülen Ünsür ve Türkiye’de itibar yönetimi denildiğinde ilk akla gelen isim olan Salim Kadıbeşegil ile yapılan röportajlar da derginin ilk sayısının öne çıkan yazıları arasında yerini aldı.Türkiye’yi halkla ilişkiler mesleği ile tanıştıran Prof. Dr. Alaeddin Asna’nın bilinmeyen yönleri, gerek akademide gerekse özel sektörde birlikte çalışmış olduğu akademisyen ve sektör temsilcileri tarafından PR Atölye okurlarına özel olarak bu sayıda anlatıldı.

İlerleyen sayılarda röportajlar, kampanya örnekleri, vaka incelemeleri gibi sektörün ve akademinin dile getirmek istediği konuları işleyecek olan PR Atölye dergisi, uzun vadede tüm Türkiye’den öğrencilerin uygulama yapabilecekleri, farklı üniversitelerden akademisyenlerin ve halkla ilişkiler profesyonellerinin katkı sunabilecekleri kapsamlı bir yayın olmayı hedefliyor. Bu doğrultuda çalışmalarına başlayan dergi, yılda iki kere ücretsiz olarak yayınlanacak.Dergiye https://www.pratolye.com/dergi/sayi1/ web sitesinden ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.