Prestij caddenin haline bak!

GÜNDEM 03.06.2019 - 14:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2757+ kez okundu.
 

Prestij caddenin haline bak!

  Çakmak caddesi, Adana’nın en prestijli yerlerinden biri. Kentin kuzeyinden de güneyinden de gelenlerin eksik olmadığı bir cadde burası.   HALİ HOŞ DEĞİL Adana’nın ve ülkenin marka ürünlerinin satıldığı, mağazaların bir kısmının da burada hizmet vermesi ister istemez yoğunluğu artıyor. Çakmak caddesinde yoğunluk olması, esnafın, büyük mağaza sahiplerinin iş yapması, para kazanması gayet olumlu ama bu cadde çok büyük bir rezilliğe de sahne oluyor.   PARK REZALETİ Örneğin, araç parkı sıkıntısı yaşanıyor burada. Zaten daracık bir yol. Yolun bir kısmı araçlar park etmesin diye plastik dubalarla kapatılmış. Buna rağmen millet bu plastik dubaların üstüne araç park ediyor. Bu arada, park eden araçların yanına bir araç daha park ediyor ve yolu neredeyse tek aracın bile geçemeyeceği hale getiriyorlar.   KALDIRIM YETMEDİ, YOLU İŞGAL ETTİLER Bunlar yetmez gibi bir de kaldırım işgalleri söz konusu. İşportacı, orada ekmeğini çıkarmaya çalışabilir. Bunu anlarız da koskoca mekan sahiplerinin bırakın kaldırımı yolu işgal etmesi acaba nasıl izah edilebilir? Yukarıdaki fotoğrafa dikkatle bakıldığında bir işletme ürünlerini yola dizmiş. Peki zabıta nerede?  

 

Çakmak caddesi, Adana’nın en prestijli yerlerinden biri. Kentin kuzeyinden de güneyinden de gelenlerin eksik olmadığı bir cadde burası.

 

HALİ HOŞ DEĞİL

Adana’nın ve ülkenin marka ürünlerinin satıldığı, mağazaların bir kısmının da burada hizmet vermesi ister istemez yoğunluğu artıyor. Çakmak caddesinde yoğunluk olması, esnafın, büyük mağaza sahiplerinin iş yapması, para kazanması gayet olumlu ama bu cadde çok büyük bir rezilliğe de sahne oluyor.

 

PARK REZALETİ

Örneğin, araç parkı sıkıntısı yaşanıyor burada. Zaten daracık bir yol. Yolun bir kısmı araçlar park etmesin diye plastik dubalarla kapatılmış. Buna rağmen millet bu plastik dubaların üstüne araç park ediyor. Bu arada, park eden araçların yanına bir araç daha park ediyor ve yolu neredeyse tek aracın bile geçemeyeceği hale getiriyorlar.

 

KALDIRIM YETMEDİ, YOLU İŞGAL ETTİLER

Bunlar yetmez gibi bir de kaldırım işgalleri söz konusu. İşportacı, orada ekmeğini çıkarmaya çalışabilir. Bunu anlarız da koskoca mekan sahiplerinin bırakın kaldırımı yolu işgal etmesi acaba nasıl izah edilebilir? Yukarıdaki fotoğrafa dikkatle bakıldığında bir işletme ürünlerini yola dizmiş. Peki zabıta nerede?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.