Prestij’e adına yakışır açılış

GÜNDEM 18.02.2018 - 13:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1415+ kez okundu.
 

Prestij’e adına yakışır açılış

Ünlü işadamı Ali Uğur Akbaş’ın eşi Yeliz Yeşilmen’in işletmeciliğini yaptığı Prestij Kafe, muhteşem bir törenle açıldı.  İŞ VE SİYASET DÜNYASI BULUŞTU İş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi TRT kavşağındaki  görkemli açılışta buluştu.  MHP Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya ve Semih Yalçın, MHP Adana milletvekilleri Seyfettin Yılmaz, Muharrem Varlı, Ak Parti Adana milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Tamer Dağlı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, bazı siyasi partilerin ilçe başkanları ve meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.  MODERN VE ELİT TARZ İşadamı Ali Uğur Akbaş, açılışa gelen konuklarla tek tek ilgilenirken, Yeliz Yeşilmen ise, “Adana’da da başka şehirlerdeki gibi farklı konseptlerde mekanlar olsun istiyoruz. Örneğin İstanbul’un son derece modern ve elit eğlence mekanlarının benzer tarzında bir işletme neden olmasın? Yeni nesil, elit nargile kafe işletmeciliğinin  yanısıra, kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinin yanı sıra haftada bir gün canlı müzik yapılan 150 kişilik bir mekanı hizmete  açtık” dedi.  Gençlerin nargile içerken, tavla, kağıt ve okey oynayabileceği nezih bir ortam hazırladıklarını belirten Yeşilmen, “Herkesi bekliyoruz. Mekanda herkes evindeymiş gibi rahat edecek” diye konuştu.  Yeliz Yeşilmen’in eşi Ali Uğur Akbaş ise  kentin elit mekanlara ihtiyacı olduğunu belirterek Adanalıları kafelerine davet etti. Açılışın ardından şehitler için dualar okundu.

Ünlü işadamı Ali Uğur Akbaş’ın eşi Yeliz Yeşilmen’in işletmeciliğini yaptığı Prestij Kafe, muhteşem bir törenle açıldı. 

İŞ VE SİYASET DÜNYASI BULUŞTU
İş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesi TRT kavşağındaki  görkemli açılışta buluştu. 
MHP Genel Başkan Yardımcıları Mevlüt Karakaya ve Semih Yalçın, MHP Adana milletvekilleri Seyfettin Yılmaz, Muharrem Varlı, Ak Parti Adana milletvekilleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Tamer Dağlı, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik, Ak Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, bazı siyasi partilerin ilçe başkanları ve meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 
MODERN VE ELİT TARZ
İşadamı Ali Uğur Akbaş, açılışa gelen konuklarla tek tek ilgilenirken, Yeliz Yeşilmen ise, “Adana’da da başka şehirlerdeki gibi farklı konseptlerde mekanlar olsun istiyoruz. Örneğin İstanbul’un son derece modern ve elit eğlence mekanlarının benzer tarzında bir işletme neden olmasın? Yeni nesil, elit nargile kafe işletmeciliğinin  yanısıra, kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinin yanı sıra haftada bir gün canlı müzik yapılan 150 kişilik bir mekanı hizmete  açtık” dedi. 
Gençlerin nargile içerken, tavla, kağıt ve okey oynayabileceği nezih bir ortam hazırladıklarını belirten Yeşilmen, “Herkesi bekliyoruz. Mekanda herkes evindeymiş gibi rahat edecek” diye konuştu. 
Yeliz Yeşilmen’in eşi Ali Uğur Akbaş ise  kentin elit mekanlara ihtiyacı olduğunu belirterek Adanalıları kafelerine davet etti. Açılışın ardından şehitler için dualar okundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.