PRNET 20 YILDIR İTİBARINIZI KORUYOR

01.03.2018 - 12:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1424+ kez okundu.
 

PRNET 20 YILDIR İTİBARINIZI KORUYOR

Medya takip ve raporlama ajansı PRNet, kalitesiyle ve faaliyet gösterdiği alanda rol model olma özellikleriyle medya takip sektöründe 20. yılını kutluyor. PRNet, 1998’den beri kişi ve kuruluşların medya olarak adlandırılan yazılı basın (gazete, dergi, bülten v.s.), elektronik basın (televizyon, radyo, internet) ve sosyal medyada yer alan yansımalarını tespit ederek sunmaya devam ediyor. Sektörlerine yön vererek, küresel ve yerel markaların çözüm ortağı olmasının yanı sıra, inovatif projeleri ile değişimi yöneten PRNet, müşteri beklentilerinin üzerinde, ihtiyaca yönelik ayrıcalıklı hizmet sunmayı 20 yıldır kendisine misyon edinmiştir. Güncel olarak yerel ve ulusal basında 5 binin üzerinde yayın takibi yapan PRNet, 100 binin üzerinde web sitesi, yine ulusal ve yerel olmak üzere 200’ün üzerinde de televizyon kanalını 24 saat kayıt altında tutan medya takip firması olma özelliğini taşımaktadır.  PRNet’in Ar-Ge ve teknoloji ekibi tarafından geliştirilen M-Suite adında yeni kuşak bir medya ve veri takibi yazılımı mevcuttur. Bu yazılım sayesinde kullanıcılar, diledikleri ortamlar üzerinden ve sınırsız olarak haberlerine erişerek, bu veriler üzerinden sorgulamalar ve analizler yapma olanağına sahip olabiliyor. Bunun yanı sıra, yeni kuşak bir medya takip yazılımı olma özelliği taşıyan M-Suite, iOS ve Android uyumlu mobil uygulama özelliği ile de ön plana çıkıyor.

Medya takip ve raporlama ajansı PRNet, kalitesiyle ve faaliyet gösterdiği alanda rol model olma özellikleriyle medya takip sektöründe 20. yılını kutluyor.

PRNet, 1998’den beri kişi ve kuruluşların medya olarak adlandırılan yazılı basın (gazete, dergi, bülten v.s.), elektronik basın (televizyon, radyo, internet) ve sosyal medyada yer alan yansımalarını tespit ederek sunmaya devam ediyor. Sektörlerine yön vererek, küresel ve yerel markaların çözüm ortağı olmasının yanı sıra, inovatif projeleri ile değişimi yöneten PRNet, müşteri beklentilerinin üzerinde, ihtiyaca yönelik ayrıcalıklı hizmet sunmayı 20 yıldır kendisine misyon edinmiştir.

Güncel olarak yerel ve ulusal basında 5 binin üzerinde yayın takibi yapan PRNet, 100 binin üzerinde web sitesi, yine ulusal ve yerel olmak üzere 200’ün üzerinde de televizyon kanalını 24 saat kayıt altında tutan medya takip firması olma özelliğini taşımaktadır.

 PRNet’in Ar-Ge ve teknoloji ekibi tarafından geliştirilen M-Suite adında yeni kuşak bir medya ve veri takibi yazılımı mevcuttur. Bu yazılım sayesinde kullanıcılar, diledikleri ortamlar üzerinden ve sınırsız olarak haberlerine erişerek, bu veriler üzerinden sorgulamalar ve analizler yapma olanağına sahip olabiliyor. Bunun yanı sıra, yeni kuşak bir medya takip yazılımı olma özelliği taşıyan M-Suite, iOS ve Android uyumlu mobil uygulama özelliği ile de ön plana çıkıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.