PROF.DR. TAHSİN ERMAN ANLATTI “ÇUKUROVA’DA ÇUKUROVALI OLMAK”

GÜNDEM 19.02.2020 - 12:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2012+ kez okundu.
 

PROF.DR. TAHSİN ERMAN ANLATTI “ÇUKUROVA’DA ÇUKUROVALI OLMAK”

  Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Araştırma Kulübü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen konferans ve seminerlerin bu haftaki konuğu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Beyin Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Erman dı. Erman katılımcılara “Çukurova’da Çukurovalı olmak” konulu bir konferans verdi. Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Araştırma Kulübünün Konferans serilerinin konuğu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof Dr. Tahsin Erman dı Balcalı Hastanesi Hipokrat konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Sağlık Bilimleri Araştırma Kulübü öğrencilerinin yanı sıra diğer sağlık alanında eğitim veren Fakülte ve Yüksek Okul öğrencileri, asistanlar, yardımcı sağlık personelleri ve öğretim üyeleri katıldı. Lisans ve doktorasını Çukurova Tıp Fakültesinde tamamlayan ve kariyer hayatına aynı fakültede devam eden Prof. Dr. Tahsin Erman,  “Çukurova’da Çukurovalı Olmak” başlıklı konuşmasında üniversite tercihinden başlayan ve günümüze kadar gelen süreçte yaptığı seçimleri, öğrencilik ve asistanlık yıllarındaki deneyimlerini, karşılaştığı sorunları ve ürettiği çözümleri dinleyicilerle paylaştı.  Beyin Cerrahi kliniğinin kuruluş yıllarından ve gelişim süresinden bahseden Prof. Dr. Tahsin Erman dinleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Prof. Dr. Tahsin Erman, mesleğin dünü, bugünü ve geleceği hakkında ki düşüncelerini paylaştığı ilgi çeken konuşması ile aynı zaman da öğrencilere kariyer danışmanlığı da yaptı.  

 

Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Araştırma Kulübü tarafından düzenli olarak gerçekleştirilen konferans ve seminerlerin bu haftaki konuğu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Beyin Cerrahisi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Erman dı. Erman katılımcılara “Çukurova’da Çukurovalı olmak” konulu bir konferans verdi.

Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Araştırma Kulübünün Konferans serilerinin konuğu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof Dr. Tahsin Erman dı Balcalı Hastanesi Hipokrat konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Sağlık Bilimleri Araştırma Kulübü öğrencilerinin yanı sıra diğer sağlık alanında eğitim veren Fakülte ve Yüksek Okul öğrencileri, asistanlar, yardımcı sağlık personelleri ve öğretim üyeleri katıldı.

Lisans ve doktorasını Çukurova Tıp Fakültesinde tamamlayan ve kariyer hayatına aynı fakültede devam eden Prof. Dr. Tahsin Erman,  “Çukurova’da Çukurovalı Olmak” başlıklı konuşmasında üniversite tercihinden başlayan ve günümüze kadar gelen süreçte yaptığı seçimleri, öğrencilik ve asistanlık yıllarındaki deneyimlerini, karşılaştığı sorunları ve ürettiği çözümleri dinleyicilerle paylaştı.  Beyin Cerrahi kliniğinin kuruluş yıllarından ve gelişim süresinden bahseden Prof. Dr. Tahsin Erman dinleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Prof. Dr. Tahsin Erman, mesleğin dünü, bugünü ve geleceği hakkında ki düşüncelerini paylaştığı ilgi çeken konuşması ile aynı zaman da öğrencilere kariyer danışmanlığı da yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.