Prontotour ile dünya bir “tık” kadar yakın!

GÜNDEM 18.06.2019 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2120+ kez okundu.
 

Prontotour ile dünya bir “tık” kadar yakın!

  “Dünyayı bir bilene sor” mottosuyla yurt içi ve yurt dışında turlar düzenleyen Prontotour, web sitesini yeniledi. Yeni siteye fırsatlardan, popüler rotalara, güncel kampanyalardan konsept ürünlere kadar kolayca erişilebilir pek çok yenilik getirildi.   25’inci yılını geride bırakan, turizm sektörünün güçlü markası Prontotour resmi internet sitesini yeniledi. Yeni sitede ürün seçiminden, satın almaya kadar pek çok alanda kolaylıklar tatilseverlerin ilgisine sunuldu. Teknoloji odaklı yeniliklere her zaman öncelik verdiklerini belirten Prontotour Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Gürkan Erol, “Seyahatseverler, yeni internet sitemizde sadece görsel bir değişim değil aynı zamanda daha çok kullanıcı dostu özellikler görebilecekler. Yeni web sitemizin gezginlerin ve tatilseverlerin vakit geçirmekten keyif alacakları ama aynı zamanda istedikleri ürüne kolayca ulaşabilecekleri bir tatil platformu olmasını önemsedik” dedi.   Yeni internet sitesinde efektif arama çubuğu ve sade tasarım özellikleri dikkat çekerken, turların yanı sıra otel, gemi ve keşfet seçenekleri ile kategorik olarak seyahat ürünlerine erişilebilecek. Romantik bir tatil mi istiyorsunuz yoksa maceracı bir tur mu? Şehir kaçamağı mı yapmak istiyorsunuz yoksa festival ve konserlere gitmek mi? Bu tür soruların yanıtlandığı sitede, tatil alternatifleri; trendler ve popüler ilgi alanlarına göre gruplandı. Prontotour’un kullanıcı dostu yeni internet sitesinde sözcük ve yer isimleri ile arama yapılabildiği gibi, farklı ürün grupları altında bulunan turlar belirli konseptlere göre gruplanmış olarak görülebilecek.   Yenilikleri keşfetmek için sizleri www.prontotour.com adresine bekliyoruz.  

 

“Dünyayı bir bilene sor” mottosuyla yurt içi ve yurt dışında turlar düzenleyen Prontotour, web sitesini yeniledi. Yeni siteye fırsatlardan, popüler rotalara, güncel kampanyalardan konsept ürünlere kadar kolayca erişilebilir pek çok yenilik getirildi.

 

25’inci yılını geride bırakan, turizm sektörünün güçlü markası Prontotour resmi internet sitesini yeniledi. Yeni sitede ürün seçiminden, satın almaya kadar pek çok alanda kolaylıklar tatilseverlerin ilgisine sunuldu. Teknoloji odaklı yeniliklere her zaman öncelik verdiklerini belirten Prontotour Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Gürkan Erol, “Seyahatseverler, yeni internet sitemizde sadece görsel bir değişim değil aynı zamanda daha çok kullanıcı dostu özellikler görebilecekler. Yeni web sitemizin gezginlerin ve tatilseverlerin vakit geçirmekten keyif alacakları ama aynı zamanda istedikleri ürüne kolayca ulaşabilecekleri bir tatil platformu olmasını önemsedik” dedi.

 

Yeni internet sitesinde efektif arama çubuğu ve sade tasarım özellikleri dikkat çekerken, turların yanı sıra otel, gemi ve keşfet seçenekleri ile kategorik olarak seyahat ürünlerine erişilebilecek. Romantik bir tatil mi istiyorsunuz yoksa maceracı bir tur mu? Şehir kaçamağı mı yapmak istiyorsunuz yoksa festival ve konserlere gitmek mi? Bu tür soruların yanıtlandığı sitede, tatil alternatifleri; trendler ve popüler ilgi alanlarına göre gruplandı. Prontotour’un kullanıcı dostu yeni internet sitesinde sözcük ve yer isimleri ile arama yapılabildiği gibi, farklı ürün grupları altında bulunan turlar belirli konseptlere göre gruplanmış olarak görülebilecek.

 

Yenilikleri keşfetmek için sizleri www.prontotour.com adresine bekliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.