PTT’DEN “EUROMED (AKDENİZ’DEKİ EVLER)” KONULU ANMA PULU

GÜNDEM 07.07.2018 - 10:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1468+ kez okundu.
 

PTT’DEN “EUROMED (AKDENİZ’DEKİ EVLER)” KONULU ANMA PULU

  “Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), ‘Euromed (Akdeniz’deki Evler)’ konulu anma pulu hazırladı. Zengin Akdeniz kültürünün evler üzerindeki yansımasının işlendiği pullar 9 Temmuz 2018 tarihinde tedavüle çıkarılacak.”   45x45 milimetre boyutundaki, 2 TL ve 4 TL bedelli anma pulu ile söz konusu pula ait 140x210 milimetre boyutundaki, 7 TL bedelli ilk gün zarfı PTT işyerlerinde, http://www.filateli.gov.tradresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak. Söz konusu filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte “PTT Pul Müzesi Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 13 Ulus/ANKARA” adresinde “Euromed (Akdeniz’deki Evler) 09.07.2018 ANKARA” ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.

 

“Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), ‘Euromed (Akdeniz’deki Evler)’ konulu anma pulu hazırladı. Zengin Akdeniz kültürünün evler üzerindeki yansımasının işlendiği pullar 9 Temmuz 2018 tarihinde tedavüle çıkarılacak.”

 

45x45 milimetre boyutundaki, 2 TL ve 4 TL bedelli anma pulu ile söz konusu pula ait 140x210 milimetre boyutundaki, 7 TL bedelli ilk gün zarfı PTT işyerlerinde, http://www.filateli.gov.tradresinde ve filateli cep uygulamasında satışa sunulacak.

Söz konusu filatelik ürünlerin satışı ile aynı tarihte “PTT Pul Müzesi Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 13 Ulus/ANKARA” adresinde “Euromed (Akdeniz’deki Evler) 09.07.2018 ANKARA” ibareli ilk gün damgası kullandırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.