PUAN ORTALAMASI ÇOK YÜKSEK

EĞİTİM 11.06.2017 - 12:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1527+ kez okundu.
 

PUAN ORTALAMASI ÇOK YÜKSEK

AGK Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, her yıl yapılan sınavlarda büyük başarı elde edip Türkiye birincisi olan ve yüksek puan ortalaması ile büyük başarı elde eden öğrencilerinin bunu yine tekrarlamalarının büyük bir mutluluk olduğunu söyledi Geçtiğimiz günlerde yapılan TEOG sınavlarında Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencilerinin 38’i tüm soruları doğru yanıtlayıp Türkiye Birincisi olurken birçoğu da Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorularının tamamını doğru cevaplayıp 93,391 puan ortalaması ile bu sene de rekor bir başarıya imza attılar.   BU BAŞARI HEPİMİZİN AGK Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, “Evet 38 öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtlayıp Türkiye Birincisi oldu ayrıca 200 öğrencimiz Türkçe, 116 öğrencimiz Matematik, 171 öğrencimiz Fen Bilimleri, 212 öğrencimiz Sosyal Bilgiler, 191 öğrencimiz İngilizce ve 140 öğrencimizde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorularının tamamını doğru yanıtlayıp 93,391 puan ortalamasını tutturarak bu senede rekor bir başarıya imza atmışlardır. Bu büyük başarıda emeği olan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi yürekten kutluyorum. Bu başarı hepimizin” dedi.  

AGK Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, her yıl yapılan sınavlarda büyük başarı elde edip Türkiye birincisi olan ve yüksek puan ortalaması ile büyük başarı elde eden öğrencilerinin bunu yine tekrarlamalarının büyük bir mutluluk olduğunu söyledi

Geçtiğimiz günlerde yapılan TEOG sınavlarında Adana Gündoğdu Koleji (AGK) öğrencilerinin 38’i tüm soruları doğru yanıtlayıp Türkiye Birincisi olurken birçoğu da Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorularının tamamını doğru cevaplayıp 93,391 puan ortalaması ile bu sene de rekor bir başarıya imza attılar.  

BU BAŞARI HEPİMİZİN

AGK Eğitim Genel Müdürü Naide Karaoğlu, “Evet 38 öğrencimiz tüm soruları doğru yanıtlayıp Türkiye Birincisi oldu ayrıca 200 öğrencimiz Türkçe, 116 öğrencimiz Matematik, 171 öğrencimiz Fen Bilimleri, 212 öğrencimiz Sosyal Bilgiler, 191 öğrencimiz İngilizce ve 140 öğrencimizde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorularının tamamını doğru yanıtlayıp 93,391 puan ortalamasını tutturarak bu senede rekor bir başarıya imza atmışlardır. Bu büyük başarıda emeği olan tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve ailelerimizi yürekten kutluyorum. Bu başarı hepimizin” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.