Puma ıgnıte istanbul yarışı başlıyor!

SPOR 26.08.2017 - 08:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1535+ kez okundu.
 

Puma ıgnıte istanbul yarışı başlıyor!

Şehri ateşlemek isteyen 1 ekim 2017 'de Caddebostan sahilinde buluşuyor!     Dünyanın en hızlı spor markası PUMA, bu yıl da geleneği bozmuyor ve IGNITE İstanbul yarışına kaldığı yerden devam ediyor. Birincisi 2015’te gerçekleşen PUMA IGNITE İstanbul yarışının dördüncüsü bu yıl 1 Ekim’de yine Caddebostan sahilde kurulacak etkinlik alanında start alıyor. IGNITE İstanbul, yenilenen 10K parkur düzeniyle tüm koşuculara unutulmaz bir yarış deneyimi yaşatmayı hedefliyor.   PUMA, kadın ve erkek yaş kategorilerinde ilk 3’e giren sporculara ödül olarak ayakkabı ve tişörtten oluşan kit hediye ediyor. Ayrıca IGNITE İstanbul öncesinde kayıt olan katılımcılara, yarışa özel olarak tasarlanan Ignite İstanbul koşu tişörtü, yarış çantası, elektronik zaman takip çipi, Tyvek sporcu göğüs numarasından oluşan yarış kitini, yarıştan önce duyurulacak bir tarihte, belirli PUMA mağazalarından veya yarış gününde etkinlik alanında teslim ediyor.   IGNITE İstanbul yarışı öncesinde koşuya hazırlık yapmak isteyen koşucular Ankara Koşuyor ve Rundamental’ın antrenman programlarını sosyal medya üzerinden takip edilebiliyor.   PUMA IGNITE İstanbul yarışı için başvurunu https://pumaigniteistanbul.com/ adresinden gerçekleştirebilirsin.   1 Ekim 2017’de Caddebostan’da gerçekleşecek büyük 10K yarışı için kontenjan dolmadan yerini al!   Video linki: https://we.tl/4vPuQwLFYY     #IGNITEİstanbul #ForeverFaster         PUMA   PUMA ayakkabı, tekstil ve aksesuar tasarlayan, geliştiren, satan ve pazarlayan dünyanın önde gelen Spor Markalarından biridir. 65 yıldan uzun süredir PUMA, gezegenin en hızlı sporcuları için hızlı ürünler tasarlar ve üretir. PUMA; Futbol, Koşu, ve Antrenman, Golf ve Motor Sporları gibi kategorilerde performans ve spordan ilham alan günlük yaşam ürünleri sunar. Spor dünyasına yenilikçi ve hızlı tasarımlar getirebilmek için tanınmış tasarım markalarıyla heyecan verici iş birliklerine imza atar. PUMA Grubu; PUMA, Cobra Golf ve Dobotex  markalarının sahibidir. Firma ürünlerini 120’den fazla ülkeye dağıtır, dünya çapında 11,000’den fazla personel çalıştırır ve ana merkezi Herzogenaurach/Almanya’dadır. Daha fazla bilgi için, lütfen http://www.puma.com adresini ziyaret ediniz.

Şehri ateşlemek isteyen 1 ekim 2017 'de Caddebostan sahilinde buluşuyor!

 

 

Dünyanın en hızlı spor markası PUMA, bu yıl da geleneği bozmuyor ve IGNITE İstanbul yarışına kaldığı yerden devam ediyor. Birincisi 2015’te gerçekleşen PUMA IGNITE İstanbul yarışının dördüncüsü bu yıl 1 Ekim’de yine Caddebostan sahilde kurulacak etkinlik alanında start alıyor. IGNITE İstanbul, yenilenen 10K parkur düzeniyle tüm koşuculara unutulmaz bir yarış deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

 

PUMA, kadın ve erkek yaş kategorilerinde ilk 3’e giren sporculara ödül olarak ayakkabı ve tişörtten oluşan kit hediye ediyor. Ayrıca IGNITE İstanbul öncesinde kayıt olan katılımcılara, yarışa özel olarak tasarlanan Ignite İstanbul koşu tişörtü, yarış çantası, elektronik zaman takip çipi, Tyvek sporcu göğüs numarasından oluşan yarış kitini, yarıştan önce duyurulacak bir tarihte, belirli PUMA mağazalarından veya yarış gününde etkinlik alanında teslim ediyor.

 

IGNITE İstanbul yarışı öncesinde koşuya hazırlık yapmak isteyen koşucular Ankara Koşuyor ve Rundamental’ın antrenman programlarını sosyal medya üzerinden takip edilebiliyor.

 

PUMA IGNITE İstanbul yarışı için başvurunu https://pumaigniteistanbul.com/ adresinden gerçekleştirebilirsin.

 

1 Ekim 2017’de Caddebostan’da gerçekleşecek büyük 10K yarışı için kontenjan dolmadan yerini al!

 

Video linki: https://we.tl/4vPuQwLFYY

 

 

#IGNITEİstanbul

#ForeverFaster

 

 

 

 

PUMA

 

PUMA ayakkabı, tekstil ve aksesuar tasarlayan, geliştiren, satan ve pazarlayan dünyanın önde gelen Spor Markalarından biridir. 65 yıldan uzun süredir PUMA, gezegenin en hızlı sporcuları için hızlı ürünler tasarlar ve üretir. PUMA; Futbol, Koşu, ve Antrenman, Golf ve Motor Sporları gibi kategorilerde performans ve spordan ilham alan günlük yaşam ürünleri sunar. Spor dünyasına yenilikçi ve hızlı tasarımlar getirebilmek için tanınmış tasarım markalarıyla heyecan verici iş birliklerine imza atar. PUMA Grubu; PUMA, Cobra Golf ve Dobotex  markalarının sahibidir. Firma ürünlerini 120’den fazla ülkeye dağıtır, dünya çapında 11,000’den fazla personel çalıştırır ve ana merkezi Herzogenaurach/Almanya’dadır. Daha fazla bilgi için, lütfen http://www.puma.com adresini ziyaret ediniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.