RAKİPSİZ MUHTAR 5. KEZ GÖREVDE…

GÜNDEM 11.04.2019 - 13:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2603+ kez okundu.
 

RAKİPSİZ MUHTAR 5. KEZ GÖREVDE…

  Sevgi, Saygı ve Güven…  İnsanı yaşatan 3 lü saç ayağı misali, olmazsa olmazı. Sevmek- sevilmek,  saymak-sayılmak ve güvenmek- güvenilmek…  Aslında herkesin bildiği şu yada bu nedenlerle uygulamadığı ve veya uygulayamadığı, yapmadığı yapmak istemediği ve veya yapmak için çaba sarfetmediği bir dünyada yaşıyoruz maalesef…   Sevgi’nin, Saygı’nın, Güven’in olmadığı bir ortam da yaşamak doğal olarak hepimizi olumsuz anlamda etkiliyor. Sevgi, Saygı ve Güven’in bir arada olması halinde ise karşılıklı olarak herkes birbirini seviyor, sayıyor ve güven duyuyor, tıpkı Yeşilbağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Kırtay ile Şanlıurfa’dan Adana’ya göç ederek bu mahallede yaşayanların yıllardır yaşattığı anlamlı ve örnek tablo gibi… Şanlıurfa kökenli olan Ahmet Kırtay, şu an Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarı. 5. Kez bu göreve mahallelileri tarafından layık görüldü. Dile kolay, tam 5 dönemdir üst üste yaşadığı mahalleye muhtar olan Ahmet Kırtay, aynı zamanda Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı olarak da hemşehrileriyle iç içe… Yani; sadece Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesindeki hemşehrilerinin değil Adana’nın diğer bölgelerinde  yaşayan Şanlıurfalılar’ın da hizmetinde. Bu görevi Sevgi, Saygı ve Güven çerçevesinde devam ettiriyor ve seçimlere rakibi olmadan, rakipsiz aday olarak giriyor. Sevgi’nin, Saygı’nın Güven’in kanıtı ve bir göstergesi  olarak…. Yüreğir Yeşilbağlar Mahalle Muhtarı ve Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Ahmet Kırtay, TUİK’in son raporuna göre Adana genelinde 101 bin 620 Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı hemşehrilerinin olduğunu, bunlardan 51 bin 435’inin Yüreğir genelinde, 20 binden fazla hemşehrisinin de kendi mahallesinde yaşadığını bildirdi. Tek aday olarak girdiği Muhtarlık seçiminden her zaman olduğu gibi alnının akı ile çıkan Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Kırtay, sevgi, saygı, güven çerçevesi içerisinde çeyrek asra yaklaşan görev süresince mahallesinin ve hemşehrilerinin  sorunlarına da anında çözüm bularak takdir ediliyor. Hemşerileri tarafından çok sevilen Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Ahmet Kırtay, Yüreğir de yaşayan Şanlıurfalı aşiretler arasında denge unsuru olarak da dikkati çekiyor.  

 

Sevgi, Saygı ve Güven…  İnsanı yaşatan 3 lü saç ayağı misali, olmazsa olmazı. Sevmek- sevilmek,  saymak-sayılmak ve güvenmek- güvenilmek…  Aslında herkesin bildiği şu yada bu nedenlerle uygulamadığı ve veya uygulayamadığı, yapmadığı yapmak istemediği ve veya yapmak için çaba sarfetmediği bir dünyada yaşıyoruz maalesef…  

Sevgi’nin, Saygı’nın, Güven’in olmadığı bir ortam da yaşamak doğal olarak hepimizi olumsuz anlamda etkiliyor. Sevgi, Saygı ve Güven’in bir arada olması halinde ise karşılıklı olarak herkes birbirini seviyor, sayıyor ve güven duyuyor, tıpkı Yeşilbağlar Mahalle Muhtarı Ahmet Kırtay ile Şanlıurfa’dan Adana’ya göç ederek bu mahallede yaşayanların yıllardır yaşattığı anlamlı ve örnek tablo gibi…

Şanlıurfa kökenli olan Ahmet Kırtay, şu an Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarı. 5. Kez bu göreve mahallelileri tarafından layık görüldü. Dile kolay, tam 5 dönemdir üst üste yaşadığı mahalleye muhtar olan Ahmet Kırtay, aynı zamanda Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı olarak da hemşehrileriyle iç içe…

Yani; sadece Yüreğir ilçesi Yeşilbağlar Mahallesindeki hemşehrilerinin değil Adana’nın diğer bölgelerinde  yaşayan Şanlıurfalılar’ın da hizmetinde. Bu görevi Sevgi, Saygı ve Güven çerçevesinde devam ettiriyor ve seçimlere rakibi olmadan, rakipsiz aday olarak giriyor. Sevgi’nin, Saygı’nın Güven’in kanıtı ve bir göstergesi  olarak….

Yüreğir Yeşilbağlar Mahalle Muhtarı ve Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Ahmet Kırtay, TUİK’in son raporuna göre Adana genelinde 101 bin 620 Şanlıurfa nüfusuna kayıtlı hemşehrilerinin olduğunu, bunlardan 51 bin 435’inin Yüreğir genelinde, 20 binden fazla hemşehrisinin de kendi mahallesinde yaşadığını bildirdi.

Tek aday olarak girdiği Muhtarlık seçiminden her zaman olduğu gibi alnının akı ile çıkan Yeşilbağlar Mahallesi Muhtarı Ahmet Kırtay, sevgi, saygı, güven çerçevesi içerisinde çeyrek asra yaklaşan görev süresince mahallesinin ve hemşehrilerinin  sorunlarına da anında çözüm bularak takdir ediliyor. Hemşerileri tarafından çok sevilen Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Ahmet Kırtay, Yüreğir de yaşayan Şanlıurfalı aşiretler arasında denge unsuru olarak da dikkati çekiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.