Recep AK İmamoğlu’na Belediye Başkan aday adayı oldu

SİYASET 17.10.2018 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1857+ kez okundu.
 

Recep AK İmamoğlu’na Belediye Başkan aday adayı oldu

Recep AK İmamoğlu’na Belediye Başkan aday adayı oldu MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşen Recep Ak, henüz Karaisalı Belediyesi’ndeki görevinden istifa etmedi. Seçim takviminin başlamasından sonra istifa edeceğini söyleyen Ak, Karaisalı Belediyesi’ndeki deneyimlerinin ışığında İmamoğlu için hizmet etmek için aday adayı olduğunu açıkladı.     Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, MHP’den İmamoğlu Belediyesi’ne başkan adayı oldu. Aday adayı olmadan önce MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşen Recep Ak, henüz Karaisalı Belediyesi’ndeki görevinden istifa etmedi. Seçim takviminin başlamasından sonra istifa edeceğini söyleyen Ak, Karaisalı Belediyesi’ndeki deneyimlerinin ışığında İmamoğlu için hizmet etmek istediğini ifade etti. Belediyeciliğin devletle vatandaşı buluşturmak olduğunu kaydeden Ak, “Üretken belediyecilik hizmeti vereceğiz. Yapacağımız planlamaları uygulamalarımızla birleştireceğiz. Belediyecilikle hizmet ile toplumsal faydayı birleştireceğiz. Kent ile kentliyi birleştiren bir belediyecilik sağlayacağız. Bu nedenle aday adayı oldum” şeklinde konuştu.  
  • Recep AK İmamoğlu’na Belediye Başkan aday adayı oldu
  • MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşen Recep Ak, henüz Karaisalı Belediyesi’ndeki görevinden istifa etmedi. Seçim takviminin başlamasından sonra istifa edeceğini söyleyen Ak, Karaisalı Belediyesi’ndeki deneyimlerinin ışığında İmamoğlu için hizmet etmek için aday adayı olduğunu açıkladı.

 

 

Karaisalı Belediye Başkan Yardımcısı Recep Ak, MHP’den İmamoğlu Belediyesi’ne başkan adayı oldu.

Aday adayı olmadan önce MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşen Recep Ak, henüz Karaisalı Belediyesi’ndeki görevinden istifa etmedi. Seçim takviminin başlamasından sonra istifa edeceğini söyleyen Ak, Karaisalı Belediyesi’ndeki deneyimlerinin ışığında İmamoğlu için hizmet etmek istediğini ifade etti.

Belediyeciliğin devletle vatandaşı buluşturmak olduğunu kaydeden Ak, “Üretken belediyecilik hizmeti vereceğiz. Yapacağımız planlamaları uygulamalarımızla birleştireceğiz. Belediyecilikle hizmet ile toplumsal faydayı birleştireceğiz. Kent ile kentliyi birleştiren bir belediyecilik sağlayacağız. Bu nedenle aday adayı oldum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.