ROTARACTLAR HER KESİME ULAŞMAK İSTİYOR

KÜLTÜR-SANAT 07.08.2017 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1479+ kez okundu.
 

ROTARACTLAR HER KESİME ULAŞMAK İSTİYOR

  Antakya Rotaract ve Adana Çukurova Rotaract kulüpleri ev sahipliğinde yapılan toplantıya Guvernör Yardımcıları Lütfi Candır, Hakan Tuyan ile 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Oğuz Salmanoğlu ve bölgede faaliyet gösteren rotaract kulüplerinin başkanları ve üyeleri katıldı. Toplantının onur konuğu ise Türk Kızılayı Gönüllü Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Yetkilisi Özge Er oldu.      ‘’KÖK HÜCRE BAĞIŞI YAPIN’’ Toplantı Adana ve Antakya illerinde faaliyet gösteren 6 kulüpten 200´ü aşkın Rotaryen ve Rotaractör´ün katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya konuşmacı konuk olarak katılan Özge Er “Kök hücre bağışı ” üzerine sunumları ile geceye renk kattı. Er, ‘’Uygun bir bağışçı bulunabilmesi için en az yüzbinler hatta milyonlarca donörün taranması gerekiyor. Bağış yapmak isteyenlerin 18-50 yaş aralığındaki sağlıklı bireyler olmalarının yeterli olduğunu vurgulayarak özellikle hastaneye gelen hasta yakınlarının da kök hücre bağışı hakkında bilgilendirilmesi gerekiyor’’ dedi.   HER KESİME ULAŞACAĞIZ Toplantıda konuşan 2017-2018 Bölge Rotaract Temsilcisi Çağla Ekiz, ‘’Hizmetlerimizle ve fark yaratacağımız bir dönem yaşıyoruz. Dönem hedeflerimiz doğrultusunda bir çok proje gerçekleştireceğiz. Dönem sonuna kadar amacımız projelerimiz ile toplumun herkesimine ulaşmaktır” ifadesini kullandı. Çukurova Rotaract Kulübü Başkanı Vahap Boyvadaoğlu ve Antakya Rotaract Kulübü Başkanı Gizem Dede ise ‘’Dönemimizin ilk ortak toplantısını gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Toplantıya katılan tüm rotary ve rotaract ailemize çok teşekkür ediyoruz´ dediler. Adana'da yeni kurulan 5 Ocak Rotarct Kulübüde üyeleriyle toplantıya katıldı.   

 

Antakya Rotaract ve Adana Çukurova Rotaract kulüpleri ev sahipliğinde yapılan toplantıya Guvernör Yardımcıları Lütfi Candır, Hakan Tuyan ile 5 Ocak Rotary Kulübü Başkanı Oğuz Salmanoğlu ve bölgede faaliyet gösteren rotaract kulüplerinin başkanları ve üyeleri katıldı. Toplantının onur konuğu ise Türk Kızılayı Gönüllü Kök Hücre Bağışçısı Kazanım Yetkilisi Özge Er oldu. 

 

 

‘’KÖK HÜCRE BAĞIŞI YAPIN’’

Toplantı Adana ve Antakya illerinde faaliyet gösteren 6 kulüpten 200´ü aşkın Rotaryen ve Rotaractör´ün katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya konuşmacı konuk olarak katılan Özge Er “Kök hücre bağışı ” üzerine sunumları ile geceye renk kattı. Er, ‘’Uygun bir bağışçı bulunabilmesi için en az yüzbinler hatta milyonlarca donörün taranması gerekiyor. Bağış yapmak isteyenlerin 18-50 yaş aralığındaki sağlıklı bireyler olmalarının yeterli olduğunu vurgulayarak özellikle hastaneye gelen hasta yakınlarının da kök hücre bağışı hakkında bilgilendirilmesi gerekiyor’’ dedi.

 

HER KESİME ULAŞACAĞIZ

Toplantıda konuşan 2017-2018 Bölge Rotaract Temsilcisi Çağla Ekiz, ‘’Hizmetlerimizle ve fark yaratacağımız bir dönem yaşıyoruz. Dönem hedeflerimiz doğrultusunda bir çok proje gerçekleştireceğiz. Dönem sonuna kadar amacımız projelerimiz ile toplumun herkesimine ulaşmaktır” ifadesini kullandı. Çukurova Rotaract Kulübü Başkanı Vahap Boyvadaoğlu ve Antakya Rotaract Kulübü Başkanı Gizem Dede ise ‘’Dönemimizin ilk ortak toplantısını gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Toplantıya katılan tüm rotary ve rotaract ailemize çok teşekkür ediyoruz´ dediler. Adana'da yeni kurulan 5 Ocak Rotarct Kulübüde üyeleriyle toplantıya katıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.