Rusya’dan flaş corona açıklaması: İhlal edenler sınır dışı edilecek

DÜNYA 20.03.2020 - 12:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1543+ kez okundu.
 

Rusya’dan flaş corona açıklaması: İhlal edenler sınır dışı edilecek

Rus haber ajansı TASS´ta yer alan habere göre, açıklamalarda bulunan Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova kuralları ihlal eden Çin vatandaşlarının sınır dışı edilmesine dair olan haberlerle ilgili, “Rusya Federasyonu´nun kabul ettiği prosedüre uygun olarak, karantina kurallarını ihlal eden yabancı vatandaşlar sınır dışı edilebilir” ifadelerini kullandı. Zaharova, Dışişleri Bakanlığı´nın sadece Çin vatandaşları ile ilgili durumu değil, aynı zamanda diğer ülke vatandaşları ile ilgili durumu da takip ettiğini belirterek, “Çin vatandaşları ile ilgili bir durumda Çinli partnerlerimizle iş birliği yapıyoruz. Diğer ülkelerin vatandaşlarıyla ilgili bir durumda da ülkelerin büyükelçilikleri ile iş birliği yapıyoruz ve bu sorunları etkin bir şekilde eş zamanlı olarak çözüyoruz” dedi. 

Rus haber ajansı TASS´ta yer alan habere göre, açıklamalarda bulunan Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zaharova kuralları ihlal eden Çin vatandaşlarının sınır dışı edilmesine dair olan haberlerle ilgili, “Rusya Federasyonu´nun kabul ettiği prosedüre uygun olarak, karantina kurallarını ihlal eden yabancı vatandaşlar sınır dışı edilebilir” ifadelerini kullandı.

Zaharova, Dışişleri Bakanlığı´nın sadece Çin vatandaşları ile ilgili durumu değil, aynı zamanda diğer ülke vatandaşları ile ilgili durumu da takip ettiğini belirterek, “Çin vatandaşları ile ilgili bir durumda Çinli partnerlerimizle iş birliği yapıyoruz. Diğer ülkelerin vatandaşlarıyla ilgili bir durumda da ülkelerin büyükelçilikleri ile iş birliği yapıyoruz ve bu sorunları etkin bir şekilde eş zamanlı olarak çözüyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.