Sabiha Yalı dualarla anıldı

GÜNDEM 14.12.2019 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1970+ kez okundu.
 

Sabiha Yalı dualarla anıldı

Adana ESOB'a bağlı Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı'nın annesi merhume Sabiha Yalı dualarla anıldı. Yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından bir süredir tedavi gören Sabiha Yalı hayatını kaybetti. Akkapı Mahallesi Mezarlığında düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanan merhume Sabiha Yalı için ailesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu. Sucuzade Mahallesi Taziye evinde okutulan mevlide, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Birlik yönetim kurulu üyeleri , oda başkanları ve Yalı ailesinin yakınlarının yanı sıra sebze ve meyveci esnafı ile vatandaşlar katıldı. Kuran'ı Kerim okunmasının ardından yapılan dualar, merhume Sabiha Yalı'nın ruhuna hediye edildi. Annesini kaybetmenin acısını yaşayan Başkan Mesut Yalı ve ailesine taziyelerini ileten Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, geride kalanlara başsağlığı ve sabır diledi. 90 yaşında hayatını kaybeden merhume Sabiha Yalı, 3 erkek, 5 kız 8 çocuk annesiydi.  

Adana ESOB'a bağlı Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mesut Yalı'nın annesi merhume Sabiha Yalı dualarla anıldı.

Yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından bir süredir tedavi gören Sabiha Yalı hayatını kaybetti. Akkapı Mahallesi Mezarlığında düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanan merhume Sabiha Yalı için ailesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.

Sucuzade Mahallesi Taziye evinde okutulan mevlide, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, Birlik yönetim kurulu üyeleri , oda başkanları ve Yalı ailesinin yakınlarının yanı sıra sebze ve meyveci esnafı ile vatandaşlar katıldı.

Kuran'ı Kerim okunmasının ardından yapılan dualar, merhume Sabiha Yalı'nın ruhuna hediye edildi.

Annesini kaybetmenin acısını yaşayan Başkan Mesut Yalı ve ailesine taziyelerini ileten Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, geride kalanlara başsağlığı ve sabır diledi.

90 yaşında hayatını kaybeden merhume Sabiha Yalı, 3 erkek, 5 kız 8 çocuk annesiydi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.