Sabundan tespihle selfi yapan var!

GÜNDEM 11.12.2019 - 17:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2260+ kez okundu.
 

Sabundan tespihle selfi yapan var!

  8 ÇEŞİT SABUN KULLANDI   Adana’da doğal sabun satıcısı Hıdır Tunç, aralarında bıttım sabunun da olduğu 8 çeşitten büyük bir tespih yaptı. Tunç, sabundan tespih yapımının zor olduğunu belirterek, süs amaçlı tespihi görenlerin arkadaşlarıyla selfi de yaptıklarını söyledi.  10 GÜNDE 1 TESPİH! Merkez Seyhan ilçesi Büyüksaat civarında doğal sabun satan Hıdır Tunç, tespihe olan merakından dolayı, bu işi bilen arkadaşıyla 10 günde, salyangoz, lavanta, eşek sütü, kükürt, beyaz badem, ardıç katranı ve sarımsak özlü sabunları kullanarak tespih taneleri yaptı.  DAHA KÜÇÜK TESPİH DE YAPACAĞIM Tunç, “Doğal sabun çok çabuk dağılan bir özelliğe sahip bu sebeple yalnızca bıçak ve iğne kullanarak tespihi ortaya çıkardık. Sosyal medyadan sabundan yapılmış tespihi görenler selfi için işyerimize geliyor. İleride sabundan tespihlerin daha küçüklerini de yapmayı planlıyorum ” diye konuştu.


 
8 ÇEŞİT SABUN KULLANDI  
Adana’da doğal sabun satıcısı Hıdır Tunç, aralarında bıttım sabunun da olduğu 8 çeşitten büyük bir tespih yaptı. Tunç, sabundan tespih yapımının zor olduğunu belirterek, süs amaçlı tespihi görenlerin arkadaşlarıyla selfi de yaptıklarını söyledi. 
10 GÜNDE 1 TESPİH!
Merkez Seyhan ilçesi Büyüksaat civarında doğal sabun satan Hıdır Tunç, tespihe olan merakından dolayı, bu işi bilen arkadaşıyla 10 günde, salyangoz, lavanta, eşek sütü, kükürt, beyaz badem, ardıç katranı ve sarımsak özlü sabunları kullanarak tespih taneleri yaptı. 
DAHA KÜÇÜK TESPİH DE YAPACAĞIM
Tunç, “Doğal sabun çok çabuk dağılan bir özelliğe sahip bu sebeple yalnızca bıçak ve iğne kullanarak tespihi ortaya çıkardık. Sosyal medyadan sabundan yapılmış tespihi görenler selfi için işyerimize geliyor. İleride sabundan tespihlerin daha küçüklerini de yapmayı planlıyorum ” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.