SADRİ ALIŞIK VE ÇOLPAN İLHAN SERGİSİ İLK KEZ ANKARA’DA…

DÜNYA 17.10.2018 - 14:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1851+ kez okundu.
 

SADRİ ALIŞIK VE ÇOLPAN İLHAN SERGİSİ İLK KEZ ANKARA’DA…

  Türk sinemasının efsaneleşmiş yıldızları Sadri Alışık ve Çolpan İlhan anma sergisi Ankara’da ilk kez ANKAmall’da sevenleriyle buluşacak. Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın hayatına dair pek çok bilinmeyeni de gözler önüne serecek serginin açılışı 20 Ekim’de saat 16.00’da Kerem Alışık’ın katılımıyla gerçekleşecek. Unutulmaz ikili Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın yaşantılarını yansıtan fotoğraflar, birbirlerine yazdığı mektuplar, film ve tiyatro afişleri, kıyafetleri, özel eşyaları, karakalem çalışmaları, yağlı boya tabloları ve ödüllerinin de yer alacağı sergi Ankara’da ilk kez gerçekleşecek. 20 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Kerem Alışık tarafından açılışı yapılacak sergi 29 Ekim tarihine kadar gezilebilecek.

 

Türk sinemasının efsaneleşmiş yıldızları Sadri Alışık ve Çolpan İlhan anma sergisi Ankara’da ilk kez ANKAmall’da sevenleriyle buluşacak.

Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın hayatına dair pek çok bilinmeyeni de gözler önüne serecek serginin açılışı 20 Ekim’de saat 16.00’da Kerem Alışık’ın katılımıyla gerçekleşecek.

Unutulmaz ikili Sadri Alışık ve Çolpan İlhan’ın yaşantılarını yansıtan fotoğraflar, birbirlerine yazdığı mektuplar, film ve tiyatro afişleri, kıyafetleri, özel eşyaları, karakalem çalışmaları, yağlı boya tabloları ve ödüllerinin de yer alacağı sergi Ankara’da ilk kez gerçekleşecek.

20 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da Kerem Alışık tarafından açılışı yapılacak sergi 29 Ekim tarihine kadar gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.