“Sağlık çalışanları pandemide fedakarca mücadele ediyor”

GÜNDEM 20.01.2021 - 13:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2583+ kez okundu.
 

“Sağlık çalışanları pandemide fedakarca mücadele ediyor”

      Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Dr. Özgür Kara, koronavirüs salgınıyla en ön cephede savaşan sağlık çalışanlarının, Kovid-19 hastalarını iyileştirmek için canları pahasına fedakarca mücadele ettiğini söyledi. Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Dr. Özgür Kara ve yönetim kurulu üyeleri Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen ziyarette, Federasyon Başkanı Dr. Özgür Kara, Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu’nun yapısı, yürütülen çalışmalar, projeleri ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Dr. Özgür Kara, Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu olarak Balkan Türklerinin sesi olmaya gayret gösterdiklerine, sorunlarına çözüm üretmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarına dikkat çekti. Pandemi dönemine ilişkin konuların da ele alındığı ziyarette Dr. Özgür Kara, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanlarının  gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini dile getirdi. Pandemi döneminde iş yükü ve sorumlulukları artan sağlık çalışanlarının, karşı karşıya kaldıkları risklere rağmen büyük bir fedakarlık ve özverili çalışma örneği sergilediklerine işaret eden Dr. Özgür Kara, Dr. Halil Nacar’ın şahsında virüse karşı verilen mücadelede büyük başarı gösteren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar da insan sağlığının her şeyden önce geldiğine dikkati çekti. Salgının küresel, mücadelenin ulusal olduğuna işaret eden Dr. Nacar, sağlık çalışanlarının verdiği mücadelenin başarıya ulaşabilmesi için, maske, mesafe ve hijyen başta olmak üzere alınan tedbirlere hassasiyetle uyulmasını istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Dr. Nacar, federasyonun sosyal projelerine her zaman destek olacağını da sözlerine ekledi.

 

 

 

Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Dr. Özgür Kara, koronavirüs salgınıyla en ön cephede savaşan sağlık çalışanlarının, Kovid-19 hastalarını iyileştirmek için canları pahasına fedakarca mücadele ettiğini söyledi.

Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Dr. Özgür Kara ve yönetim kurulu üyeleri Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen ziyarette, Federasyon Başkanı Dr. Özgür Kara, Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu’nun yapısı, yürütülen çalışmalar, projeleri ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Dr. Özgür Kara, Akdeniz Balkan Türkleri Federasyonu olarak Balkan Türklerinin sesi olmaya gayret gösterdiklerine, sorunlarına çözüm üretmek için çeşitli çalışmalar yaptıklarına dikkat çekti.

Pandemi dönemine ilişkin konuların da ele alındığı ziyarette Dr. Özgür Kara, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele eden kahraman sağlık çalışanlarının  gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için büyük bir çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Pandemi döneminde iş yükü ve sorumlulukları artan sağlık çalışanlarının, karşı karşıya kaldıkları risklere rağmen büyük bir fedakarlık ve özverili çalışma örneği sergilediklerine işaret eden Dr. Özgür Kara, Dr. Halil Nacar’ın şahsında virüse karşı verilen mücadelede büyük başarı gösteren tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar da insan sağlığının her şeyden önce geldiğine dikkati çekti. Salgının küresel, mücadelenin ulusal olduğuna işaret eden Dr. Nacar, sağlık çalışanlarının verdiği mücadelenin başarıya ulaşabilmesi için, maske, mesafe ve hijyen başta olmak üzere alınan tedbirlere hassasiyetle uyulmasını istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren Dr. Nacar, federasyonun sosyal projelerine her zaman destek olacağını da sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.