“Sağlık çalışanlarının gür sesi olmayı sürdüreceğiz”

GÜNDEM 27.09.2020 - 16:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2656+ kez okundu.
 

“Sağlık çalışanlarının gür sesi olmayı sürdüreceğiz”

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, üye sayılarını her geçen gün artırmayı hedeflediklerini belirterek, sağlık çalışanlarının gür sesi olmaya devam edeceklerini söyledi.  Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şubesi’nin 4. dönem 2. il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan, Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, Adana Şehir Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Koray Daş, Memur-Sen’e bağlı sendika il başkanları, sendika temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.  Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, zorlu bir seçim sürecinin ardından delegelerin takdiriyle Adana Sağlık-Sen Şube yönetimi olarak görevlerini hep birlikte, bütün zorluklara rağmen birçok alanda ilklere imza atarak getirdiklerini söyledi.  Adana genelinde sağlıkta yetkili sendika olduklarını anımsatan Nennioğlu, “Sağlık çalışanlarımıza Sağlık-Sen ailesinin birer üyeleri olduğu için teşekkür ediyorum. Temsilci arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. Ailemizi her geçen gün büyüterek sağlık çalışanlarının en gür sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ise Adana’nın sendikal mücadelede örnek işler yaptığını anlatarak, “Adana şubemiz ve temsilcilerimize güveniyor, üye sayısında bu yıl bir rekor kıracaklarına inanıyoruz. Bunun için sonuna kadar gayret göstereceklerine eminiz” dedi.

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, üye sayılarını her geçen gün artırmayı hedeflediklerini belirterek, sağlık çalışanlarının gür sesi olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şubesi’nin 4. dönem 2. il divan toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş, Adana İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, Adana Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nevzat Özer, Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Şemsettin Karadoğan, Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, Adana Şehir Hastanesi Başhekimi Doç.Dr.Koray Daş, Memur-Sen’e bağlı sendika il başkanları, sendika temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı. 
Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, zorlu bir seçim sürecinin ardından delegelerin takdiriyle Adana Sağlık-Sen Şube yönetimi olarak görevlerini hep birlikte, bütün zorluklara rağmen birçok alanda ilklere imza atarak getirdiklerini söyledi. 
Adana genelinde sağlıkta yetkili sendika olduklarını anımsatan Nennioğlu, “Sağlık çalışanlarımıza Sağlık-Sen ailesinin birer üyeleri olduğu için teşekkür ediyorum. Temsilci arkadaşlarıma sonuna kadar güveniyorum. Ailemizi her geçen gün büyüterek sağlık çalışanlarının en gür sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ise Adana’nın sendikal mücadelede örnek işler yaptığını anlatarak, “Adana şubemiz ve temsilcilerimize güveniyor, üye sayısında bu yıl bir rekor kıracaklarına inanıyoruz. Bunun için sonuna kadar gayret göstereceklerine eminiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.