Sağlık-Sen’in turnuvasında 112 Acil birinci oldu

GÜNDEM 10.11.2019 - 18:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2715+ kez okundu.
 

Sağlık-Sen’in turnuvasında 112 Acil birinci oldu

  Çekişmeli anlara sahne olan ve Sağlık-Sen Adana Şubesi’nce düzenlenen 5. Sağlık-Sen Birlik Beraberlik Futbol Turnuvası' nda başarılı takımlar ödüllendirildi.  Finalde Adana 112 Acil Sağlık ve Girişimsel Radyoloji takımları arasında oynanan maçta, 2-0 maç sonucuyla 112 Acil Sağlık Spor takımı birinciliği kazandı. İkinci Girişimsel Radyoloji takımı olurken, üçüncü de  Çukurova Şimşekler ve Seyhan Dortmunt  oldu. Ödülünü hastanede alan Girişimsel Radyoloji takımından Bayram Kantekin 16 golle gol kralı oldu. 22 takımın katıldığı turnuvada toplam 300 futbolcu ter döktü. Final  maçında AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ayhan Benlice ,Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, Özsağlık-İş Adana İl Başkanı Mesut Tekin Demirci, Adana İl Ambulans Servisi Başhekimi Nihat Taşdoğan’ın katılımı ile ödül töreni  düzenlendi. Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, "Sendikamız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hak ve menfaatlerini, özlük haklarını geliştirip korumanın yanında aynı zamanda kurumlarımızın kaynaşması, sporu teşvik etmek ve birlik beraberliği artırmak amacıyla sosyal faaliyetlerimizden biri olan ve geleneksel hale getireceğimiz futbol turnuvamızı düzenledik.Turnuvaya katılımlarından dolayı tüm takımlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

 

Çekişmeli anlara sahne olan ve Sağlık-Sen Adana Şubesi’nce düzenlenen 5. Sağlık-Sen Birlik Beraberlik Futbol Turnuvası' nda başarılı takımlar ödüllendirildi. 
Finalde Adana 112 Acil Sağlık ve Girişimsel Radyoloji takımları arasında oynanan maçta, 2-0 maç sonucuyla 112 Acil Sağlık Spor takımı birinciliği kazandı. İkinci Girişimsel Radyoloji takımı olurken, üçüncü de  Çukurova Şimşekler ve Seyhan Dortmunt  oldu. Ödülünü hastanede alan Girişimsel Radyoloji takımından Bayram Kantekin 16 golle gol kralı oldu.
22 takımın katıldığı turnuvada toplam 300 futbolcu ter döktü. Final  maçında AK Parti Adana İl Başkanı Şerif Güler, Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ayhan Benlice ,Memur-Sen Adana İl Başkanı Mehmet Sezer, Özsağlık-İş Adana İl Başkanı Mesut Tekin Demirci, Adana İl Ambulans Servisi Başhekimi Nihat Taşdoğan’ın katılımı ile ödül töreni  düzenlendi.
Sağlık Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, "Sendikamız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının hak ve menfaatlerini, özlük haklarını geliştirip korumanın yanında aynı zamanda kurumlarımızın kaynaşması, sporu teşvik etmek ve birlik beraberliği artırmak amacıyla sosyal faaliyetlerimizden biri olan ve geleneksel hale getireceğimiz futbol turnuvamızı düzenledik.Turnuvaya katılımlarından dolayı tüm takımlarımıza teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.