Sahipsiz sokak hayvanlarına İmece ile yardım eli uzatıldı.

28.06.2018 - 12:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2191+ kez okundu.
 

Sahipsiz sokak hayvanlarına İmece ile yardım eli uzatıldı.

/ Merkezi Adana’da bulunan Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği tarafından başlatılan İmece projesi kapsamında, pek çok il ve ilçeye kuru mama desteği sağlandı.   Sokaklarda yaşayan ve açlıkla mücadele eden sahipsiz hayvanların yaşama tutunması amacı ile başlatılan çalışma kapsamında; Yozgat, Şanlıurfa, Kocaeli, Bursa, Kütahya, Bartın, Yalova ve İstanbul’a bağlı Ümraniye, Beykoz, Üsküdar, Beykoz ve Bakırköy’e ilçelerine kuru mama desteği sağlandı.   Değişik il ve ilçelerde gönüllü besleme yapan hayvanseverlere gönderilen mamaların dağıtımı tamamlandı.   Ülke genelinde sokak hayvanlarının ciddi açlık sıkıntısı yüzünden yaşamını kaybettiğini söyleyen Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldırım; kampanyanın kurumsal destekçilerinden İpragaz A.Ş’nin her yıl bu anlamlı çalışmalarına destek verdiğini; bu proje ile binlerce sokak hayvanının yaşama tutunduğunu ve katkılarından dolayı İpragaz A.Ş’ye teşekkür ettiklerini belirtti.  

/ Merkezi Adana’da bulunan Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği tarafından başlatılan İmece projesi kapsamında, pek çok il ve ilçeye kuru mama desteği sağlandı.

 

Sokaklarda yaşayan ve açlıkla mücadele eden sahipsiz hayvanların yaşama tutunması amacı ile başlatılan çalışma kapsamında; Yozgat, Şanlıurfa, Kocaeli, Bursa, Kütahya, Bartın, Yalova ve İstanbul’a bağlı Ümraniye, Beykoz, Üsküdar, Beykoz ve Bakırköy’e ilçelerine kuru mama desteği sağlandı.

 

Değişik il ve ilçelerde gönüllü besleme yapan hayvanseverlere gönderilen mamaların dağıtımı tamamlandı.

 

Ülke genelinde sokak hayvanlarının ciddi açlık sıkıntısı yüzünden yaşamını kaybettiğini söyleyen Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yıldırım; kampanyanın kurumsal destekçilerinden İpragaz A.Ş’nin her yıl bu anlamlı çalışmalarına destek verdiğini; bu proje ile binlerce sokak hayvanının yaşama tutunduğunu ve katkılarından dolayı İpragaz A.Ş’ye teşekkür ettiklerini belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.